5 і 6 листопада в «Тойота» на Петрівці пройде святкування появи нової Toyota Camry в Україні, повідомляє «Тойота Ситі Плаза» на своєму сайті.

Історія упевненого лідерства, популярність в більшості країн світу – свідоцтво неперевершених якостей Toyota Camry. Як будь-який справжній лідер, Camry не спочиває на лаврах, а стрімко і безперервно рухається вперед.

Відео дня

Вперше побачивши новий блискучий седан, що тільки-но приїхав до України, відразу усвідомлюєш: він подобається! Залишаючись легко впізнаванною, Toyota Camry стала сучаснішою і соліднішою. При цьому солідність в дизайні екстер'єру дивовижним чином поєднується з легкістю, що додає ще більше динаміки і упевненості всій зовнішності нової Camry.

Знаходячись поряд з Toyota Camry, неможливо не піддатися бажанню сісти за кермо. Що з задоволенням і роблять всі відвідувачі «Тойота Сіті Плаза». Сидіння з перфорованої шкіри, якісні обробні матеріали, ідеально рівні і підігнані стики свідчать про увагу до деталей – межі, такої важливої для седана бізнес-класу. Перше враження лише посилюється при погляді на розташування функціональних елементів і кнопок. Все знаходиться там, де потрібно: пропорційно, функціонально, гармонійно.

Створена для руху, нова Camry по-справжньому розкривається на дорозі. Автомобіль беззаперечно покоряється щонайменшому поруху рук, створюючи враження керованості скоріше думкою, ніж дією. Ще більша зручність і безпека досягаються за рахунок покращеного огляду і адаптивного світла фар.

Опис всіх особливостей нової Camry гідний окремого твору і навряд чи поміститься в одній статті.

Запрошуємо відсвяткувати появу нової зірки і особисто переконатися в якостях нової Camry в «Тойота Сіті Плаза» на Петрівці 5 і 6 листопада.

Відвідувачі матимуть можливість ближче познайомитися з новою Toyota Camry, протестувати її ходові якості. Для тест-драйву буде доступний весь модельний ряд «Тойота», а також кращі моделі «Лексус». Для гостей підготовлені приємні сюрпризи, розважальна програма і спеціальні святкові пропозиції майже на весь модельний ряд Тойота. Маленьких любителів «Тойота» чекають аніматори і море позитиву.

Запрошуємо всіх провести зоряний вікенд 5-6 листопада в «Тойота Ситі Плаза» на Петрівці!

«Тойота Сіті Плаза» на Петрівці

Київ, пр. Московський, 24 Б.

Тел. (044) 492-70-00.

http://www.city-plaza.toyota.ua