Придбання нерухомості на Кіпрі від компанії PAFILIA Property Developers Ltd – реальна можливість стати повноправним володарем всіх «європейських привілеїв»

Сьогодні все більше українців услід за ексцентричним старогрецьким філософом Діогеном готові заявити: «Я – громадянин світу!». І причина цього не тільки в тому, що любити батьківщину – легко, а важче – добитися від неї взаємності. Успішні співвітчизники, що реалізували себе, все частіше роблять вибір на користь комфортного способу життя, не обмеженої візами свободи пересувань, якісної освіти і доступної охорони здоров'я, вигідних умов для ведення бізнесу і низьких податків. Словом, усього, що може гарантувати статус людини, яка має постійне місце проживання в одній і країн Євросоюзу. Наприклад, такій, як Кіпр.

Відео дня

Нещодавно місцевий парламент прийняв ряд нововведень щодо отримання громадянами третіх країн посвідки на проживання (і кіпрського громадянства) за допомогою своєї нерухомості. Всі покупці острівної нерухомості вартістю більш як 300 тис. євро можуть одержати «дозвіл на проживання» на Кіпрі, що є еквівалентом європейської «постійної посвідки на проживання». Так вони стають пріоритетними клієнтами для імміграційних властей, і позбавлені від необхідності слідувати тривалим дозвільним процедурам – отримання консульських віз, продовження посвідки на проживання, отримання дозволу на повторний в'їзд. На практиці це означає, що вони наділені практично тими ж правами, що і корінні жителі, але при цьому залишаються громадянами своєї країни. Хоча після 7 років проживання на райському острові можуть одержати паспорт громадянина Кіпру, який з 2008 року є повноправним членом Європейського Союзу.

Але, крім реального статусу європейця, власник острівного житла одержує унікальний бонус – абсолютну безпеку для вас і вашого капіталу. Адже завдяки британському праву, ліберальній економіці і стабільній банківській системі тут створені прекрасні умови фінансової свободи - за даним показником Кіпр займає 12-е місце в світі.

Директор з продажу і маркетингу PAFILIA Сімос СІМІЛЛІДЕС так визначив трійку головних достоїнств тутешньої нерухомості: «По-перше, великий вибір об'єктів, вартість яких постійно зростає. За спостереженнями компанії, впродовж останніх 5-ти років капіталізація нерухомості наших клієнтів складала до 31% щорічно. По-друге, нерухомість на Кіпрі є надійним засобом інвестування. На відміну від акцій, її ціна не міняється щодня, крім того, можна насолоджуватися процесом володіння, чого ніяк не скажеш про цінні папери. По-третє, іноземці можуть скористатися місцевою іпотекою - фінансові умови придбання нерухомості дуже доступні». Сьогодні на варті безпеки банківських внесків стоїть уряд Кіпру, що гарантує збереження внесків в розмірі до 100 тисяч євро, що удвічі більше в середньому по Євросоюзу. А на ринку банківських послуг з'являються нові вигідні умови кредитування. Так, лідер ринку – компанія Pafilia Property Developers – пропонує таку ексклюзивну схему: при оплаті 50% вартості об'єкту нерухомість передається в користування клієнта, а сума, що залишилася, надається в кредит на 3 роки під 5,95% річних.

Крім того, ця найбільша кіпрська компанія-забудовник упевнена, що ваш будинок на Кіпрі – це відмінна інвестиція, що гарантує стабільний прибуток у вигляді доходу за здачу житла в оренду. А тому більшість об'єктів, що зводяться нею, мають гарантовану ренту на декілька років: комплекси Pine Seaview і Prodromi Gardens продаюся з гарантією ренти в 5% на 2 і 3 роки відповідно, а за нерухомість в Elysia Park пропонують навіть 5,25% впродовж 2 років.

Контактна інформація

01030 р. Київ, вул. Б. Хмельницького 56

www.pafilia.com.ua

e-mail: info@pafilia.com.ua

tel: +38 (044) 200 25 00

Консультант з нерухомості Нікіта Макаров