Київ. 25 жовтня. УНІАН. 29-30 жовтня в Україні стартує Національний фітнес-проект «100% fit GO», покликаний привернути увагу широких верств населення до спорту й здорового способу життя.

Про це олімпійський чемпіон зі штовхання ядра, співорганізатор проекту «100% fit GO», який представляє fit-напрямок «CHILDREN GO», Юрій БІЛОНОГ повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

 

Відео дня

За його словами, першим етапом проекту стане змагання «Фітнес бомба», яке пройде в Києві, в Українському домі, 29-30 жовтня 2011 року.

Ю.БІЛОНОГ зазначив, що в рамках «Фітнес бомби» відбудуться змагання з бодібілдингу, бодіфітнесу, фітнесу, класичного бодібілдингу, дитячого фітнесу, бікіні-фітнесу, поліденсінгу, стронгмену.

Він підкреслив, що журі відбере учасників до фіналу проекту «100% fit GO».

Крім того, в Українському домі відбудеться виставка товарів фітнес-індустрії; майстер-класи від провідних спортсменів; семінари для тренерів.

Призер Олімпійських Ігор із метання молоту, співорганізатор проекту «100% fit GO» Олександр КРИКУН зазначив, що заплановані на «Фітнес бомбі» змагання з бікіні-фітнесу «BIKINI GO» дають можливість насолодитися красою жіночого тіла.

Разом із тим, за словами О.КРИКУНА, під час всеукраїнського відбору учасників для пробного показу організатори зіткнулися з тим, що переважна більшість дівчат мають захворювання хребта. «Коли ми почали ходити по модельних агентствах, вибираючи красу, то повинен вам заявити, що такої кількості сколіозу, викривлення хребта я ще не бачив», - сказав співорганізатор проекту.

За його словами, разом із тим для участі в «BIKINI GO» були відібрані дівчата з красивим підтягнутим тілом, які вміють подати себе у відкритих купальниках.

О.КРИКУН додав, що 29-30 жовтня fit-напрямок «BIKINI GO» вперше буде широко представлений в Україні, хоча за кордоном він уже достатньо розвинений. За його словами, дівчата в купальниках кілька разів виходитимуть на сцену, але бікіні-фітнес «не можна плутати з конкурсом краси або з конкурсом моделей».

О.КРИКУН підкреслив, що бікіні-фітнес – це нова номінація Міжнародної федерації бодібілдингу й фітнесу, яка широко відома й популярна в США та Європі.

У свою чергу, олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики, співорганізатор проекту «100% fit GO» Валерій ГОНЧАРОВ повідомив, що на «Фітнес бомбі» буде представлено fit-напрямок «POLE DANCE GO».

За словами В.ГОНЧАРОВА, з цим напрямком знайомий зовсім недавно й до останнього часу ставився до нього якось «трішки скептично».

Спортсмен повідомив, що недавно побував на змаганнях із цього виду фітнесу. «Повинен зазначити, що це нічого не має спільного з тим, що прийнято думати про танці й про жердину», - сказав він.

В.ГОНЧАРОВ зазначив, що «POLE DANCE GO» стало справжнім спортивним напрямком, в якому дівчата повинні мати «достатньо непогану фізичну підготовку», щоб демонструвати досить складні елементи рухів на жердині.

Ю.БІЛОНОГ також повідомив, що в рамках реалізації Національного проекту «100% fit GO» із жовтня 2011 по жовтень 2012 року проводитимуться щомісячні всеукраїнські відбіркові змагання, турніри, конкурси й кастинги, а за підсумками року - фінальний фестиваль «100% fit GO». За його словами, детальніша інформація представлена на сайті www.fbbu.com.