Кіпр як і раніше залишається найпривабливішою країною для українських бізнесменів, що вирішили придбати нерухомість для відпочинку на знаменитому і безпечному курорті з гостинною обстановкою і прогнозованими перспективами.

Здавалося б, переваги Кіпру як найкращого місця для життя і ведення бізнесу відомі вже всім. Найнижчий в Європі податок на прибуток (всього 10%) і діюча мережа угод, що виключає подвійне оподаткування з 40 країнами, включаючи Україну. Не дивно, що за даними Держкомстату, 92% всіх зовнішніх інвестицій нашої країни прямує на Кіпр, а кожен п'ятий долар інвестицій в Україні приходить з цієї країни. Причина такої економічної непотоплюваності корабля під назвою «Кіпр» криється, перш за все, в стабільності його банківської системи, яка не тільки забезпечує конфіденційність всіх фінансових операцій, але і завжди була в стороні від ризикованих капіталовкладень. Немало посприяло цьому і рішення уряду про гарантування збереження внесків в розмірі до 100 тисяч євро, що удвічі більше, ніж в решті країн Євросоюзу. Інвестори не тільки не йдуть з країни, але і приходять нові. Наприклад ті, кого привертає програма «Паспорт за капітал» – у разі придбання нерухомості вартістю від 300 тисяч євро надається можливість отримання постійної посвідки на проживання.

Відео дня

Крім того, купувати житло на Кіпрі зараз вигідно. І річ не лише в тому, що податок на нерухомість тут мінімальний, для її придбання немає необхідності реєструвати місцеву компанію, а повна власність при покупці нерухомості гарантована законами Кіпру. Так, сьогодні портфель об'єктів лідера кіпрського сектора нерухомості, компанії Pafilia Property Developers, налічує більш як 500 об'єктів – від апартаментів до ексклюзивних вілл. Авторитет цієї компанії, що успішно працює на ринку вже більше 30 років, підтверджується винятковою якістю проектів, що реалізовуються нею, з якнайкращим співвідношенням ціни та якості. Цьому служить і нова програма кредитування, що пропонує ексклюзивну схему фінансування. За умови оплати клієнтом 50% вартості об'єкту, він отримує на неї права власника. На суму, що залишається, надається кредит на 3 роки під чітко фіксовану ставку – 5,95% річних, що дозволяє уникнути витрат приблизно в 3,5% від суми позики при кредитуванні в інших кіпрських банках. Крім того, ця найбільша кіпрська компанія-забудовник упевнена, що ваш будинок на Кіпрі – це відмінна інвестиція, що гарантує стабільний дохід у вигляді доходу за здачу житла в оренду. А тому більшість об'єктів, що зводяться нею, мають гарантовану ренту на декілька років: комплекси Pine Seaview і Prodromi Gardens продаються з гарантією ренти в 5% на 2 і 3 роки відповідно, а за нерухомість в Elysia Park пропонують навіть 5,25% впродовж 2 років.

Ще один унікальний сервіс компанії – програма післяпродажного обслуговування, що включає страхування, фінансову і юридичну допомогу, проектування інтер'єрів і ландшафтів, управління утриманням нерухомості, здача в оренду і послуги повторного продажу. От чому інвестиції в нерухомість Pafilia – надійне вкладення капіталу!

Контактна інформація:

01030

м. Київ

вул. Б. Хмельницького, 56

www.pafilia.com.ua

e-mail: info@pafilia.com.ua

tel: +38 (044) 200 25 00

Консультант з нерухомості Микита Макаров