14 жовтня 2011 року відбулося урочисте відкриття нового сервісного центру „Сканія Львів”. Центр надаватиме послуги з продажу, обслуговування і ремонту техніки Scania, а також інших марок виробників вантажної і причепної техніки в Західному регіоні України. Завдяки новим інвестиціям, Scania планує забезпечити своїх клієнтів якісним рівнем обслуговування і збільшити обсяги продажу в цьому регіоні.

Озкан Барморо, Генеральний директор Сканія Україна: «Відкриття нового центру «Сканія Львів» відбулося в рамках стратегічного розвитку мережі сервісних станцій Scania в Україні. Нагадаю, що в кінці 2009 року було запущено в роботу новий центр в Київській області – «Київ-Скан», який є одним із найбільших і найсучасніших центрів в Східній Європі.

У Львові Scania представлена з 1999 року. Враховуючи зростання парку вантажних автомобілів в Україні, збільшення обсягів транспортних перевезнь, а також зростаючу потребу перевізників в послугах сервісу, було прийняте рішення про будівництво нового сучасного дилерського центру «Сканія Львів», який замінив попередній – «Львівскан».

Відео дня

Західний регіон України має великий транзитний потенціал, саме тут пролягають маршрути в країни Південної і Західної Європи – Польщу, Угорщину, Словаччину, Румунію, Італію, Австрію і т.д. Тому Scania інвестувала значні кошти в будівництво центру і його технічне оснащення. Ми впевнені, що це допоможе суттєво покращити якість обслуговування і залучити нових клієнтів в Західному регіоні України».

Андрій Даллакян, Комерційний директор Сканія Україна: «За результатами продажу за перші три квартали поточного року, Scania займає лідируючі позиції в Україні, поставивши більше 160 одиниць техніки. Наша частка в загальному обсязі ринку вантажівок важкого класу (

«Сканія Львів» відповідає всім корпортивним стандартам і незабаром проходитиме сертифікацію Scania DOS (Dealer Operating Standards).

Центр готовий запропонувати клієнтам кращі на ринку комплексні транспортні рішення – повністю укомплектовані і готові до роботи транспортні засоби (автомобіль Scania з причепом або надбудовою), фінансування, контракт на сервісне обслуговування за фіксованою ціною, навчання водіїв та інші супутні послуги».

Олександр Білоусов, регіональний менеджер в Україні і Белорусі, Scania Credit Group: «Ми пов’язуємо великі надії з відкриттям нового сервісного центру у Львові, оскільки саме в Західному регіоні спостерігається висока частка клієнтів в сегментах міжнародних і регіональних перевезень, які зможуть оцінити зручність придбання транспортних засобів шляхом заключення договору лізингу. Лізинг у всьому свті є найпростішим і найзручнішим інструментом створення і оновлення парку транспортних компаній. Метою Сканія Кредіт Україна є надання якісних фінансових послуг для взаємовигідного розвитку бізнесу наших партнерів, застосовуючи багаторічний досвід групи Scania Financial Service в Європі та інших країнах світу. Концепція One Stop Shopping надає можливість клієнту отримати необхідний пакет послуг в одній компанії, в тому числі фінансування від «Сканія Кредіт Україна». Після оплати першого лізингового платежу, клієнт отримує техніку у використання. Про такі питання як реєстрація в органах ДАІ, страхування КАСКО, договори сервісу та інші супутні питання потурбується лізингова компанія».

Вадим Варенко, Генеральний директор Сканія Львів: «Новий центр поєднує функції з продажу і обслуговування техніки Scania та інших марок вантажної і причепної техніки. Загальна територія центру складає 1.6 га. На сервісній станції знаходиться 10 ремонтних постів, обладнаних сучасними технологіями і професійним технічним інструментом Scania. Також є склад запасних частин і мийка вантажних автомобілів і автобусів.

Технічний персонал центру – на даний момент 17 чоловік – має великий досвід в сфері обслуговування і ремонту вантажної техніки, кожен рік проходить технічні тренінги, які організовує «Сканія Україна» і Scania AB. Крім цього, в нашій мережі, так само як і на всіх інших СТО Scania в Україні, проходять спеціальні акції і кампанії, такі як «Фіксовані ціни на ремонт», «Scania Classic», сезонні знижки на запчастини. Все це дозволяє зробити сервіс більш якісним і доступним».

Інформаційна довідка.

Територія – 1.6. га

Площа будівлі, вкл. СТО – 2300 кв.м.

Склад запчастин – 350 кв.м.

Кількість ремонтних постів – 10

Мийка

Шиномонтаж

Обслуговування причепної техніки різних виробників

Виїзний сервіс на територію замовника

Режим роботи СТО: пн-пт з 9:00 до 18:00, субота з 9:00 до 14:00

Адреса і телефони «Сканія Львів»

1-ий км Західної кільцевої дороги м.Львова

Кільцева дорога 1, с.Рясне-Руське, Яворівський р-н, Львівська обл., 81085

Телефон: (032) 235-06-00

Факс: (032) 235-06-02

E-mail: info@sl.scania-ua.com

Scania є одним із світових лідерів серед виробників вантажівок і автобусів у великоваговому сегменті, а також морських і промислових двигунів. Крім транспортних засобів, Scania пропонує послуги з сервісу і фінансування і, таким чином, забезпечує клієнтів ефективними комплексними транспортними рішеннями. Scania представлена в більш ніж 100 країнах світу, штат працівників компанії становить 35200 чоловік. Центри з досліджень і розвитку знаходяться в Швеції, тоді як виробничі потужності зосереджені в Європі і Латинській Америці.

В Україні Scania присутня з 1993 року. В 1998 році була створена компанія «Сканія Україна», офіційний дистриб’ютор Scania AB в Україні. Мережа з продажу і обслуговування техніки Scania в Україні створювалася впродовж 1994-1999 років і нині складається з 8 сучасних центрів в ключових містах України: Київ – Проскан, Київ-Скан; Донецьк – Донбас-Скан-Сервіс; Дніпропетровськ – Дніпро-Скан-Сервіс; Харків – Харківскан; Одеса – «Рубікон-ІІ»; Сарни – СарниСкан; Львів – Сканія Львів.

Прес релізи Scania доступні в Інтернеті за адресою www.scania.ua