14 жовтня в  УНІАН Незалежні профспілкові організації Луганщини, «Трудовий Рух «Солідарність»Громадський конституційний комітет , Спілка підприємців “Вільний простір”, Спілка ветеранів “Ніхто, крім нас” провели спільну прес конференцію на якій висвітлили питання координації спільних дій на загальноукраїнському рівні.

Лідер Трудового Руху "Солідарність" Костянтин  Ільченко підкреслив , що незаконні дії органів державної виконавчої влади знищюють вугільної галузь, як державний сектор промисловості України. Уряд не йде на діалог , тому необхідно координувати дії і готуватись до загальнонаціонального страйку.

Лідер Громадської організації “НІХТО, КРІМ НАС” Борис Новожилов поінформував про форум громадських організацій, який прийняв рішення вимагати розпуску Верховної ради України.

Відео дня

У прес конференції прийняли участь представники багатьох громадських організацій. Підсумовуючи результати прес- конференції Голова громадського конституційного комітету  Юрій Збітнєв сказав: “Зовнішній тиск на Україну, та делегитимізація діючої влади ставить під загрозу існування держави. Влада пройшла точку неповернення. Мирний вихід з ситуації можливий лише за умови розпуску Верховної ради та скликання Конституційних зборів , як органу установчої влади."

На прес конференції  проголошена ініціатива проведення в листопаді 2011року Громадянського Конгресу за участі громадських та профспілкових організацій України

Прес- служба СОГ «Трудовий Рух Солідарність»

Контактні тел:  0507460943, 0672450861