У вересні 2011 відбулась поставка 8 тягачів Scania G 420 Євро 5 для компанії «Агромат». Всього автопарк компанії на сьогоднішній день нараховує 227 вантажівок, 76 із яких від шведського виробника Scania.

Перші вантажівки Scania з’явилися в автопарку компанії «Агромат» в 2000 році. Це були тягачі Scania R114 420 к.с. Євро 3 для міжнародних перевезень. З кожним наступним роком компанія успішно нарощувала оберти - розширювалася мережа магазинів керамічної плитки та сантехніки в різних містах України, збільшувався асортимент продукції, пропонувалися додаткові послуги, а отже була потреба в нових транспортних засобах. Оскільки перший досвід з експлуатації тягачів Scania був досить вдалими, компанії продовжували плідно співпрацювати.

«Мета компанії «Агромат» полягає в тому, щоб забезпечувати своїх клієнтів якісним товаром, широким асортиментом, вчасною доставкою. В цьому процесі транспорт відіграє ключову роль. Саме від таких показників як безперебійна робота транспортних засобів, вантажопідйомність, комфорт для водія, наявність запчастин і сервісу залежить успішне дотримання наших зобов’язань перед своїми клієнтами і партнерами, - говорить директор департаменту логістики компанії «Агромат» Віктор Нагорний. – Як попередні, так і нове замовлення вантажівок у компанії Scania є результатом нашого спільного бачення бізнесу і вирішення тих транспортних задач, які стоять перед нашою компанією».

Відео дня

«Починаючи з 2000 року, ми поставили для компанії «Агромат» 97 вантажівок Scania, включаючи нове замовлення. Переважна більшість із них задіяні у міжнародних перевезеннях, але також є самоскиди, контейнеровози, дистрибуційні вантажівки», - коментує угоду генеральний директор ТОВ «Сканія Україна» Озкан Барморо.

«Стрімкий розвиток бізнесу наших клієнтів, більш високі вимоги до експлуатаційних та економічних показників грузовиков, більш суворі вимоги щодо шкідливих викидів, стимулює виробників постійно вдосконалювати і розвивати свої продукти. За останні 10 років Scania інвестувала значні кошти в дослідження, розробку і виробництво нового модельного ряду, програмного забезпечення та додаткових опцій. Лише таким чином ми можемо сприяти і підтримувати бізнес клієнтів у постійному русі, - продовжує Озкан Барморо. - Комплектація автопоїздів Scania для компанії «Агромат» – це завжди поєднання передових технологій, надійних експлуатаційних показників, економічності та дотримання екологічних норм, що діють в Європі».

 

Вже більше 18 років компанія «Агромат» є найбільшим постачальником керамічної плитки та сантехніки провідних світових виробників на український ринок. У пакеті пропозицій компанії завжди знаходиться асортимент товарів, по яким підтримується постійний складський запас. А наявність автопарку та розвинутої логістичної інфраструктури надає можливість виконувати будь-які індивідуальні замовлення клієнтів у найкоротші терміни. Саме ці конкурентні переваги дали можливість компанії стати запорукою успішного розвитку мережі власних магазинів «Світ кераміки», «Агромат-Інтер’єр», «Агромат-Сервіс», «Агромат-Дисконт» і «Ceramic Fashion» та стати найбільшим постачальником України в сегменті плитки та сантехніки. Подробиці на сайті компанії «Агромат» www.agromat.ua

Scania є одним із світових лідерів серед виробників вантажівок і автобусів важкого класу, а також морських і промислових двигунів. Крім транспортних засобів, Scania пропонує послуги з сервісу та фінансування і, таким чином, забезпечує своїх клієнтів вже готовими комплексними транспортними рішеннями. Маючи штат з 35 500 працівників, Scania представлена майже в 100 країнах. Дослідження і розвиток зосереджені в Швеції, тоді як виробничі потужності знаходяться в Європі і Латинській Америці.

В Україні Scania представлена з 1993 року. Мережа з продажу і обслуговування техніки Scania в Україні складається з 8 сучасних центрів, які відповідають корпоративним вимогам Scania.

Прес релізи Scania доступні на сайті в Інтернеті www.scania.ua