Київ. 28 вересня. УНІАН. Компанія Festo в рамках європейського туру і вперше в Україні презентувала унікальний мобільний виставковий центр — Festo Technoferia.

Як повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН заступник директора з продажу ДП «Фесто» Єгор ПАРІЄНКО, мобільний виставковий центр являє собою 36-тонний транспортний засіб, який у режимі «виставка» трансформується в стенд площею 150 квартир м, що складається з 14 динамічних і 9 статичних експонатів – це високошвидкісні системи маніпулювання і позиціонування з електро- і пневмоприводом, повний спектр устаткування для автоматизації виробничих процесів.

Також він повідомив, що передбачено можливість заміни модулів комплексу залежно від потреб клієнтів компанії в тому чи іншому регіоні.

Відео дня

Festo Technoferia планує відвідати 8 міст України — Львів, Київ, Кременчук, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Харків, Краматорськ, Донецьк.

28-29 вересня Festo Technoferia перебуватиме на території НТУУ «КПІ» (площа перед корпусом №18).

Директор з продажу ДП «Фесто» Артем ХАРЧЕНКО зазначив, що специфіка роботу Festo передбачає виробництво більш як 30 тис. найменувань продукції, з постійним оновленням продуктової лінії. В цих умовах використання мобільного виставкового комплексу є найбільш оптимальним варіантом для ознайомлення клієнтів компанії з новинками, а також для організації тренінгів і надання консалтингових послуг. На сьогодні постійними клієнтами ДП «Фесто» в Україні є більш як 1 тис. підприємств, загалом послугами компанії користуються близько 3 тис.

«Ми побудували маршрут так, щоб охопити основні регіони, в яких розташовані наші постійні клієнти», - повідомив А.ХАРЧЕНКО.

За інформацією генерального директора ДП «Фесто» Юрія ОСИНСЬКОГО, орієнтовна вартість мобільного виставкового комплексу становить близько 1 млн. євро. Загалом компанія Festo має 5 таких комплексів у Європі і по одному в Північній і Південній Америці.

Technoferia в 2011 р. вже відвідали більше 3 тис. представників провідних компаній Австрії, Угорщини, Польщі, Чехії, Румунії і Росії.

Довідка УНІАН. Заснована в 1925 році компанія Festo є одним з найбільших постачальників систем автоматизації.

Festo має 58 дочірніх підприємств і представництва у 176 країнах світу.

Оборот концерну в 2008 році становив 1,7 млрд. євро.

В Україні Festo працює з 1988 року. ДП «Фесто» має центральний офіс у Києві і відділення в Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Львові, а також власне підприємство в Сімферополі. Сьогодні ДП «Фесто» працює на ринку України у сфері пневматичних та електронних засобів автоматизації, а також у сфері навчання і підвищення кваліфікації виробничого персоналу.