Київ. 23 вересня. УНІАН. Народний депутат України Сергій СОБОЛЄВ вважає, що якщо слідувати логіці обвинувачення неправомірності укладання газових контрактів урядом Юлії ТИМОШЕНКО, то так само до відповідальності можна притягати всіх попередніх і майбутніх прем’єр-міністрів.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

«Я не уявляю, як можна зробити з усіма прем’єр-міністрами України, коли ціну на газ довели з 170 дол., за тис. куб. до сьогоднішньої. Фактично таким чином під відповідальність підпадають як мінімум три колишніх прем’єр-міністри і два президенти, якщо слідувати такій логіці», - сказав С.СОБОЛЄВ, зауваживши, що наразі не можна говорити про декриміналізацію статей Кримінального кодексу за економічні злочини, оскільки в такому разі невідомо, як бути, зокрема, з такими злочинами, як контрабанда, несплата податків тощо.

Відео дня

Продовжуючи тему справи Ю.ТИМОШЕНКО, С.СОБОЛЄВ наголосив: «Моє глибоке переконання, ця справа має один шлях до вирішення, всі інші шляхи це відновлення війни в Україні… Це відкриття процесу, який стає безперервним на десятиліття… (мається на увазі притягнення до відповідальності за міжнародні контракти, підписані на міжнародному рівні майбутніми високопосадовцями - УНІАН). Отже ця справа має бути негайно закрита».