(Київ, Україна – 19 вересня 2011) – З 18 по 24 вересня в школі державного управління Джона Ф. Кеннеді Гарвардського Університету (США, штат Масачусетс) пройде тижнева «Програма менеджменту та лідерства», організована для представників державного сектору України.

Метою програми є вивчення засад державного управління та вдосконалення навичок та вмінь урядовців щодо впровадження національної програми економічних реформ в Україні. Кількість слухачів-учасників програми становитиме 32 особи. Кандидати для участі в програмі були обрані з групи експертів, які вже на сьогодні є консультантами з економічних реформ, а також з фахівців, що мають досвід роботи в корпоративному середовищі й представників різноманітних державних відомств та міністерств. Остаточно список учасників затвердив професорсько-викладацький склад школи Кеннеді.

Реалізація програми відбувається за фінансової підтримки міжнародного фонду «Фонд економічних реформ в Україні».

Відео дня

Навчальний план програми передбачає дві основні частини. Перша стосується формування лідерських навичок у складному політичному середовищі, а також вміння вести переговори та здійснювати ефективне управління. Друга частина навчальної програми присвячена питанню інновацій та реформ у державному секторі. Вивчатиметься процес впровадження реформ, а також розглядатимуться напрямки урядової реформи.

«Ми розраховуємо на те, що учасники програми стануть ключовим кадровим резервом держави, тому відбір кандидатів проводився нами надзвичайно ретельно», - наголосила Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова.

«Ми вивчаємо досвід багатьох провідних країн світу, що вже застосовували подібні програми з метою підвищення кваліфікації працівників державних органів. Виступаючи спонсором програми, ми намагаємось зробити внесок у покращення якості керівників середньої ланки державного управління», - зазначила Президент Фонду економічних реформ в Україні Любов Рудюк.

Фонд економічних реформ в Україні міжнародна організація, діяльність якої фінансується за рахунок внесків приватних компаній з усієї України. Діяльність Фонду спрямована на підтримку проектів, що мають на меті сприяння успішній реалізації економічних реформ, стабілізації української економіки, а також покращенню іміджу України у світі. Фонд було засновано в 2010 році. Офіційна презентація Фонду відбулась 14 січня 2011 року.

За подальшою інформацією, будь ласка, звертайтеся до:

Шулевська Наталія, PR-менеджер фонду «Фонд економічних реформ в Україні»

Тел. сл.: (044) 490 56 03

Тел. моб.: (063) 377 66 45

Е-mail: info@uerf.org