Київ. 2 вересня. УНІАН. Законним директором столичної книгарні “Сяйво” визнано Аллу ЛАЗУТКІНУ.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив юрист Олег КОРОЛЬ, який представляє інтереси книгарні та А.ЛАЗУТКІНОЇ.

 

Відео дня

“Вчора нарешті набуло чинності рішення суду про те, що Ростислав КОРНІЄНКО був незаконно обраний директором. Врешті-решт суд поставив крапку і в цій справі. І вчора Київський апеляційний господарський суд колегією ухвалив рішення першої інстанції залишити без змін про визнання недійсним рішення зборів про обрання КОРНІЄНКА директором у 2009 році. Тобто він був нелегітимним директором. Це доводилось іншими даними, і тепер це остаточно з’ясував і поставив крапку суд”, - сказав О.КОРОЛЬ.

Як повідомляв УНІАН, магазин “Сяйво” припинив роботу після чергової спроби силового захоплення 19 лютого 2010 року.

22 лютого на прес-конференції Р.КОРНІЄНКО, представники якого ці три дні перебували у приміщенні книгарні “Сяйво” у центрі Києва, заявив, що є законним директором магазину.

Він тоді пояснив, що історія, яка пов’язує його із “Сяйвом”, розпочалася у 2001 році, коли компанія “Орфей”, директором якої він був, “здійснила фінансову допомогу підприємству ”Сяйво” й отримала в обмін за це 50% у складі засновників компанії».

З часом, за словами Р.КОРНІЄНКА, сталася “неприємність” з партнером, яка відобразилась на подальших відносинах “Орфея” з “Сяйвом” та виникнення судових позовів.

Тоді ж Р.КОРНІЄНКО заявив, що А.ЛАЗУТКІНА, яка представлялася як директор книгарні, була призначена на цю посаду незаконно.