Торік компанія ITIS Gallery, що займає одну з лідируючих позицій luxury-сегменту в Україні, запустила інноваційний антикризовий проект - ITIS Flowers Café.

«Зробити найкраще доступним!» - ось ідея, що стала основою проекту.

Втілити ідею в життя допомогла розробка унікального формату, що зацікавила світових виробників, дизайнерів, флористів і парфумерів.

Відео дня

Незвичність формату ITIS Flowers Café полягає в тому, що проект об'єднує в собі гурме-бутік, дегустаційне кафе, бутік флористики і подарунків, кожен з яких гарантує висококласну презентацію продукту.

«У ITIS Flowers Café - найбільш luxury-презентація нашої продукції в світі. До того ж, це дуже цікава знахідка: поєднувати кафе і живі квіти», - вважає власник компанії-партнера пан Ясуши ЕБІСАВА.

За рік партнерами проекту стали провідні компанії Японії, Австрії, Франції, Італії, Бельгії, Швеції, США і Австралії. Багато хто з них довірив ITIS Flowers Café ексклюзивні права продажів.

Все це надало можливість ITIS Flowers Café представити своєму споживачеві найкращі новинки з усього світу за роздрібною ціною виробника. Що зробило їх доступними для середнього покупця.

При цьому вся продукція відбиралася за принципом: сучасні технології + високий рівень якості.

Наприклад, серед гурме-новинок представлені колекції десертів, що одержали вищу нагороду від Міжнародного інституту якісного відбору, – «Grand Gold Quality Award» (Бельгія), а також напої, відзначені гран-прі на «Beverage innovation awards» (Італія).

Бутік подарунків включає останні дизайнерські новинки (концептуальні іграшки від ITIS Flowers Café - постійні призери номінації «Excellent Design», Швеція), а також рідкісні серії ароматів, книжкових видань і т.д.

Оновлення бутіка флористики ITIS Flowers Café відбуваються кожного тижня з новими поставками з Європи рідкісних сортів свіжих квітів. Що дозволяє висококваліфікованим флористам створювати неповторні букети і квіткові оформлення.

На сьогоднішній день проект повністю реалізував свою ідею «зробити найкраще доступним». Він відзначений найбільшими міжнародними організаціями в сферах продуктів харчування і дизайну: designboom, popsop, psssst, ін.

А також одержав звання «Бізнес-прорив року» від Асоціації сімейного бізнесу (FBN).

Формат ITIS Flowers Café відкрито вже в семи кращих торгових центрах Києва і Одеси. Він високо затребуваний як вітчизняним, так і зарубіжним ринками.

www.itisflowerscafe.com

м. Київ

ТРЦ Sky Mall

ТРЦ Аладдін

ТРЦ Більшовик

ТРЦ Караван

     м. Одеса     

ТЦ Європа

Luxury Gallery «Сади Перемоги»

Riviera Shopping City