Президент ВГО «Циркова Спілка Кобзова» просить Президента допомогти у наданні території для концертного залу

Київ. 10 серпня. УНІАН. Президент ВГО «Циркова Спілка Кобзова» Микола КОБЗОВ просить Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА допомогти у наданні території для концертного залу «Кобзов».

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в УНІАН на тему «Перший Міжнародний цирковий фестиваль в Україні може припинити своє існування».

Відео дня

М.КОБЗОВ повідомив, що представники фірми, яка є власником території, де розташований концертний зал «Кобзов» (Київ, вул. Дегтярівська, 7а), в ультимативній формі попросили його за два дні залишити орендовану територію.

За словами М.КОБЗОВА, він не хоче сперечатися щодо правомірності цього рішення. «Ми нічого не виграємо, ми не будемо махати шашками, там задіяні великі гроші і ми не будемо з цими людьми сперечатися», - сказав він.

Водночас М.КОБЗОВ зауважив, що для того, щоб розібрати конструкцію концертного залу, необхідно близько двох місяців.

За його словами, у зв'язку з тим, що концертний зал «Кобзов» не матиме своєї території, під загрозою може опинитися проведення Міжнародного циркового фестивалю, який запланований на травень 2012 року.

«Міжнародний фестиваль, який є єдиною такою подією в Україні, не має можливості проводитися через відсутність власної території», - сказав М.КОБЗОВ.