Розвиток соціально орієнтованих програм – один з важливих напрямів роботи «БТА Банку». Так, з метою зробити процес обслуговування пенсіонерів вигіднішим і доступнішим, фахівці банку розробили комплексну Пенсійну програму.

В рамках Пенсійної програми клієнтові відкривається картковий рахунок і він може одержувати пенсію або соціальну допомогу на умовах тарифного пакету «Пенсійний». За умовами цього пакету, клієнт одержує ряд бонусів і переваг. Наприклад: безкоштовне відкриття поточного рахунку в будь-якій валюті, безкоштовний випуск/перевипуск карти класу Visa Еlectron/Maestro або VisaClassic/MasterCardStandard, вигідні тарифи на оплату комунальних платежів, знижка 30% на оренду індивідуального сейфа і т.д.

Відео дня

До того ж, кожен пенсіонер, який обслуговується в рамках тарифного пакету «Пенсійний», окрім бонусів, дістає можливість додаткового заробітку. Так, на залишок грошових коштів на пенсійному рахунку нараховується 12% річних. А в рамках акції «Пенсійна», яка продовжиться до кінця року (31.12.2011), кожен пенсіонер, що оформив платіжну карту на умовах тарифного пакету «Пенсійний» і того ж дня відкрив будь-який депозит в національній валюті на термін від 3-х місяців, гарантовано одержує 50 грн. на картковий рахунок.

Також, пред'явивши пенсійне посвідчення, вкладник одержує надбавку до базової процентної ставки по депозиту у розмірі 0,5% річних до будь-якого внеску (окрім "Рекордний на 1, 2 місяці", "Індексований", "Щедрий").

Пенсійна програма ПАТ «БТА Банк» доступна кожному клієнтові. Для того, щоб оформити платіжну карту для виплати пенсії або соціальної допомоги, досить просто звернутися в будь-яке відділення банку з паспортом, ідентифікаційним номером (ІНН) і пенсійним посвідченням. Менеджер оперативно відкриє пенсійний рахунок і підготує необхідні документи. Заява на перерахування пенсії буде доставлена до Пенсійного фонду співробітниками банку.

Всі види банківських послуг. Ліцензія НБУ №25 від 09.02.2010.