Сервіс Tickets.ua, лідер українського ринку онлайн бронювання транспортних послуг, завершив інтеграцію системи продажу електронних автобусних квитків. Таким чином була реалізована концепція єдиного сервісу з продажу електронних квитків на всі види транспорту – авіаційного, залізничного і автобусного.

В рамках надання нової послуги користувачам доступна можливість придбання електронних автобусних квитків на внутрішні і міжнародні рейси близько 500 українських і зарубіжних перевізників.

Раніше на Tickets.ua була успішно розроблена і упроваджена система онлайн бронювання і продажу електронних авіаквитків, що дозволяє користувачам обрати оптимальні варіанти перельоту серед пропозицій понад 200 авіакомпаній, а також послугу бронювання і продажу електронних залізничних квитків на потяги «Укрзалізниці».

Відео дня

Таким чином, командою Tickets.ua був створений універсальний інструмент для онлайн планування подорожей і покупки електронних квитків на всі види транспорту, що не має аналогів на українському ринку.

В даний час Tickets.ua дозволяє користувачам проводити підбір оптимальних маршрутів, перевірку наявності місць, бронювання і оплату квитків на літак, потяг, автобус електронним способом. Доступний широкий вибір способів оплати: електронною валютою, платіжними картами, за безготівковим розрахунком. До системи Tickets.ua підключений еквайринг провідних вітчизняних банків – «ПриватБанк», «Райффайзен Банк Аваль», «Укрексімбанк».

Власний цілодобовий call-центр забезпечує кваліфіковану підтримку користувачів Tickets.ua як з України і Росії, так і з країн далекого зарубіжжя.

*** Tickets.ua – зареєстрована торгова марка ТОВ «Авіалайн». Перший продаж авіаквитків було проведено в 2009 році. Сьогодні Tickets.ua обслуговує більш як 180 000 пошуків на добу, щодня послугами сервісу користуються більш як 15 000 користувачів.

ТОВ «Авіалайн» акредитована Міжнародною асоціацією повітряного транспорту (IATA) (акредитація №72–3 2383 4), сертифікована Державною авіаційною адміністрацією України (сертифікат №АП0613) на право продажу авіаційних перевезень.

Tickets.ua – один з небагатьох (якщо не єдиний) сервіс, що не декларативно, а реально працює одночасно з двома провідними глобальними системами бронювання (GDS) – Amadeus і Galileo. Така консолідація дозволяє пропонувати користувачам максимально ефективний пошук маршрутів і підбір цін.

Місія Tickets.ua – піклуватися про пасажира з моменту підбору маршруту до завершення подорожі в потрібній точці.