Вдосконалення і розвиток продуктового ряду – один з важливих напрямів в роботі «БТА Банку». Банку важливо надавати своїм клієнтам якісні, вигідні і гідні умови обслуговування. Тому, враховуючи ринкові тенденції і відповідаючи запитам своїх клієнтів, ПАТ «БТА Банк» ввело нові тарифні пакети з розрахунково-касовому обслуговуванню юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців.

Так, тепер в банку діють нові тарифні пакети «Легкий старт», «Збалансований» і «Все включено». При цьому клієнти банку - юридичні особи і підприємці, можуть продовжувати обслуговування на умовах пакетів, згідно з раніше укладеним договорам, або ж перейти на обслуговування по новому пакету на вибір клієнта. Діючим залишається пакет «Соціальний», призначений для зарахування страхових коштів.

Основні зміни в нових пакетах, які зацікавлять клієнтів:

Відео дня

- скасовані будь-які разові комісії при відкритті рахунку і підключенню до системи «Клієнт-банк», а також по проведенню платежів в межах банку по цій системі;

- скасована комісія за продаж іноземної валюти;

- понижені комісії на проведення операцій на паперових носіях, за видачу готівки з рахунку і за покупку іноземної валюти.

«Сучасному клієнтові важливі цікаві продукти, висока якість обслуговування і оперативність вирішення питань. Враховуючи це, ми ухвалили рішення вдосконалити пропозиції банку з розрахунково-касовому обслуговуванню юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців. Один з основних принципів, яким ми керувалися, розробляючи нові тарифні пакети, це – урахування специфіки діяльності і потреб різних клієнтських сегментів, як підприємців, невеликих компаній, так і крупних підприємств.

Так, для підприємців і компаній з невеликою кількістю платежів в місяць, банк пропонує тарифний пакет «Легкий старт», для середнього бізнесу більше підійде пакет «Збалансований», а для крупних підприємств, для компаній, які купують сировину і продукцію у населення, буде цікавий пакет «Все включено». У будь-якому випадку, вибір пакету - за клієнтом.

Таким чином, в «БТА Банку» кожен клієнт може одержати саме те, що відповідає специфіці й інтересам його бізнесу», - відзначає Юлія ХОМЕНКО, директор департаменту корпоративного бізнесу.

*** Всі види банківських послуг. Ліцензія НБУ №25 від 09.02.2010