«Артхаус Трафік» представляє:

У четвер, 23 червня, літня програма кіно по-жіночому, про жінок, але не тільки для жінок «КІНО: Жіночий Стиль», організована спільно з ТМ Kotex, продовжилася в українському прокаті відразу двома фільмами: захоплюючою любовною ретроспективою під звуки музики різних епох ХХ століття «Жінка і чоловіки» Клода Лелюша (кінотеатри «Київ», «Жовтень», «Флоренція») і пронизливою драмою про жіноче щастя «Відпусти» Катрін Корсіні з прекрасною Крістін Скотт Томас в головній ролі (кінотеатр «Київ»).

«Відпусти» (Partir), Франція, 2009. Режисер: Катрін Корсіні, в ролях: Крістін Скотт Томас, Сержі Лопес, Іван Атталь, Бернар Бланкан, Аладін Райбел, Олександр Відал, Дейзі Брум.

Відео дня

Номінація на Премію «Сезар»-2010 в категорії «Краща жіноча роль» (Крістін Скотт Томас)

Сюзанн – дружина успішного хірурга, мати двох дітей. Вона живе в розкішному маєтку і веде розмірений спосіб життя. Одноманітність починає її пригнічувати і вона вирішує повернутися до лікарської практики. Чоловік наймає нелегала з Іспанії для ремонту її докторського кабінету. Добрий, чуйний і привітний Іван починає подобатися Сюзанн. Її життя руйнується на очах. Але чи захоче вона відмовитися від забезпеченого звичного життя заради оманливого жіночого щастя?

«Любов, навіть найсильніша, може розбитися об побут і матеріальні проблеми. У картині показано дві крайнощі – розкішне життя без любові та любов в убогості. Саме завдяки цьому контрасту фільм «Відпусти» повний переживань, пристрастей і найрізноманітніших проявів людського характеру (іноді не кращих з них)», - написала про цей фільм газета Le Monde.

«Жінка і чоловіки» (Ces amours-lа), Франція, 2010. Режисер: Клод Лелюш, сценарій: Клод Лелюш, П’єр Уттерховен, в ролях: Одрі Дону, Домінік Піньон, Рафаель, Жиль Лемар, Анук Эме.

Фільм-відкриття 32 Міжнародного Московського кінофестивалю

Головна героїня Ільва згадує свою бурхливу молодість і всіх чоловіків, яких вона кохала. Під звуки музики ХХ століття перед її очима проносяться п'ять головних любовних романів її життя – всі її кохані були несхожі один на одного, але кожний з них залишив незгладимий слід в її долі. Адже, можливо, не Бог створив жінку – можливо, жінка сама створює себе наново кожного разу, коли закохується.

«Цей фільм я хотів зробити все своє життя. Я писав сценарій 40 років. Одного разу, прочитавши в Торі, що колись у нас у всіх буде право на п'ять великих кохань у своєму житті, я вирішив зняти про це кіно», - розповідає Клод Лелюш, режисер фільму.

Географія фестивалю: м. Київ (кінотеатри «Київ» (вул. Велика Васильківська,19), «Жовтень» (вул. Костянтинівска, 26), «Флоренція» (пр. Маяковського, 31), а також - Одеса, Дніпропетровськ, Харків, Львів, Донецьк. Розклад фільмів уточнюйте на сайтах кінотеатрів.

Додаткова інформація про проект тут.

Генеральний партнер проекту: ТМ КОТЕХ

Організатор проекту: компанія «Артхаус Трафік».

Медіа-партнери: Максі ТБ, Просто радіо, Cosmopolitan, Top10.ua, Ivona.bigmir.net, oKino.ua