9 червня 2011 року відбулося святкове барбекю з нагоди відкриття І черги ЖК «Престиж Хол».

Урочистий захід пройшов на території житлового комплексу в центрі Києва на Печерську, і зібрав близько 1000 чоловік – жителів комплексу – існуючих і майбутніх, партнерів і представників преси.

Символічну стрічку розрізала представник Печерської адміністрації Пугач Тамара Василівна. А першим офіційним відвідувачем комплексу стало чарівне і добродушне тигреня. Його поява на святі викликала бурю захоплення, розчуленості та упевненості, що тигр принесе успіх і комплексу, і його мешканцям.

Відео дня

Тигреня відкрило ЖК «Престиж Хол»

Формат вечірки припускав неформальне спілкування, пригощання в стилі BBQ і творчу програму на сцені. Гості насолоджувалися емоційним виступом струнного квартету Asturia, чечіткою від Шерлока Холмса, запальним бармен-шоу і віртуозною грою на кришталевих келихах від учасника шоу «Україна має талант». А пісочна анімація занурила глядачів в історію будівництва комплексу.

Спеціально для гостей свята були організовані тематичні майданчики з майстер-класами по фен-шуй організації простору, по флористиці і стильному декору для дому. Чоловіки дегустували ексклюзивні сигари в спеціальному барі. Не забув «Престиж Хол» і про дітей: малювання, ліплення, яскравий батут – ні хвилини відпочинку для найменших!

Однією з головних тим свята стало відкриття продажів 3-ї черги і анонсування спеціальної програми захисту інвестицій в житло. Акредитив – абсолютно новий вигляд гарантії для покупця, розроблений завдяки партнерству з найбільшим банком країни, – «ПриватБанком». Інвестори в квартири 3-ї черги тепер можуть бути упевнені в надійності своїх вкладень. У разі невиконання забудовником своїх зобов'язань, банк повертає інвесторові гроші з нарахованими відсотками – 11,5% річних в доларах або євро.

Студія «Арт Канзас», акредитована для проведення ремонтних робіт в ЖК «Престиж Хол», оголосила про старт своєї дисконтної програми. Власники картки «Арт Канзас» користуються пільговими умовами на придбання необхідних для ремонту товарів і послуг.

Також, в рамках заходу відбулася презентація головного призу акції "Купи квартиру - виграй авто!" – Audi A1.

Ефектний феєрверк і вогненний напис «Престиж Хол» тільки підкреслили, що кращий комплекс Києва задає тон.

www.PrestigeHall.com.ua