У Києві проведуть семінар про нові можливості для українського бізнесу в російському держзамовленні за допомогою електронних торгів.

Тендерний портал UA-Tenders.com спільно з національним російським оператором електронних торгів «Единая электронная торговая площадка» – RosElTorg.ru вперше в Україні проведуть семінар для підприємців України з «Теорії і практики участі українських організацій в держзамовленні Російської Федерації, розміщуваних шляхом проведення електронних торгів», де розповідатимуть про нові можливості, що з'явилися в українських підприємців з участі в держзамовленні РФ.

Захід відбудеться у Києві 14 липня 2011 року.

Відео дня

У рамках нового порядку розміщення держзамовлення в Росії, для успішної участі в торгах українському бізнесменові досить одержати електронний цифровий підпис, зареєструватися на електронному майданчику і запропонувати найменшу ціну на аукціоні.

«На даний час більш як 60% номенклатури, що купується російським державними замовниками (більше 100 млрд. дол. щорічно), розміщується шляхом проведення відкритих електронних аукціонів. При цьому, у зв'язку з відкриттям не резидентам повного доступу до російських електронних торгів, українські компанії можуть брати участь в таких аукціонах нарівні з російськими постачальниками», – повідомляє керівник системи UA-Tenders.com Володимир Сухоручкин.

Всі подробиці і особливості даних процесів будуть розглянуті безпосередньо на семінарі, програма якого доступна за адресою http://ua-tenders.com/rubrics/learning/электронные_аукционы_россии/

У рамках семінару такокож будуть висвітлені теми про особливості і специфіку процедури участі у відкритих електронних аукціонах в електронній формі, правове регулювання у області електронних аукціонів, перелік номенклатури, акредитацію на торгових майданчиках, порядок і технології подачі цінових пропозицій в ході аукціону, особливості укладення державного контракту в електронній формі, про межі допустимих дій державних замовників, порядок роботи на загальноросійському офіційному сайті zakupki.gov.ru та ін.

Семінар відбудеться 14 липня 2011 року в Києві за адресою: вул. Спаська, д. 5 (Конференц-центр).

Вартість участі в семінарі - 950 грн.

За додатковою інформацією про участь в семінарі можна звертатися до Ірини ЩУЦЬКОЇ.

Контактна інформація:

+38(044) 581–28–21, 425–28–47

seminar@ua-tenders.com

http://ua-tenders.com/

*** Ua-Tenders.com – найбільший агрегатор тендерів і закупівель в Україні, в системі доступно більше 5000 оголошень про закупівлю.

ВАТ «Единая электронная торговая площадка» – національний оператор електронних торгів Росії, вибраний урядом РФ для здійснення електронних торгів для державних замовників в рамках нового порядку розміщення держзамовлення.

На даний момент в торговій системі ВАТ «ЕЭТП» пройшли більше 82 тис. електронних аукціонів на право укладення державного контракту на загальну суму більш як 17 млрд. дол.