Київ. 8 червня. УНІАН. 8-12 червня у Києві відбудеться IV футбольний турнір серед будівельних компаній.

Про це на прес-конференції в УНІАН розповів голова оргкомітету турніру Віталій ТАРАСЕНКО.

Цього року турнір матиме назву “Четвертий неофіційний чемпіонат Європи з футболу серед будівельних організацій, присвячений Євро-2012, пам’яті футболіста і тренера Анатолія Пузача” і проходитиме на стадіоні ім. Банникова (верхнє поле НСК “Олімпійський”). Організаторами турніру виступили комітет з будівництва, містобудування, житлово-комунального господарства та регіональної політики Верховної ради України, Міністерство регіонального розвитку та будівництва України, Державна служба сім’ї, молоді та спорту України, Федерація футболу України.

Відео дня

Керівник оргкомітету нагадав, що у 2008 році переможцем турніру стала команда компанії “Київметробуд” (Київ), у 2009 – “Гуростбуд” (смт.Гореничі, Київська область), у 2010 – “Будстар” (Київ). У нинішньому 4-му розіграші братимуть участь команди “Київміськбуд”, “Київметробуд”, “Будстар”, “Альтіс-Холдинг” (усі – Київ), “Керхер” (Німеччина), СВП “Майстер” (Бердичів), ЮІСС (Сімферополь), “Коксохімпром-буд” (Єнакієве).

Виступаючи з вітальним словом, президент “Київміськбуду” Михайло ГОЛИЦЯ сказав, що незважаючи на всі проблеми, турнір цього року буде проведено. Він зазначив, що команда “Київміськбуду” брала участь у всіх попередніх розіграшах турніру і буде цього року боротись за перемогу.