Житловий комплекс «Престиж Хол» любить своїх сьогоднішніх і майбутніх клієнтів, тому робить все і навіть трохи більше, щоб разом з ними рости і рухатися далі. Руху вперед сприяють сучасні технології, завдяки яким ЖК «Престиж Хол» продовжує приємно дивувати новоселів. На цей раз разом з Audi - справжнім втіленням переваги високих технологій.

З 1 травня по 31 серпня 2011 р. ЖК «Престиж Хол» проводить акцію, в якій беруть участь всі клієнти, що підписали договір на будь-яку квартиру в комплексі і здійснили оплату першого внеску. 15 вересня 2011 року серед учасників акції буде розіграно автомобіль Audi A1 червоного кольору.

Відео дня

Максимальне задоволення запитів споживача – цього золотого правила дотримуються і ЖК «Престиж Хол», і Audi. У автомобілі Audi А1, власником якого може стати один з жителів комплексу, відчувається характер, гармонійно поєднуються творчий розмах і шанобливе ставлення до традицій.

9 червня 2011 р. в ЖК «Престиж Хол» на святковому барбекю з нагоди відкриття першої черги будівництва відбудеться презентація призу акції — автомобіля Audi A1.

На презентації позитивним емоціям сприятимуть:

ароматний шашлик і приємні розваги;

дружня атмосфера, що спонукає до приємного спілкування;

можливість дізнатися інформацію про житловий комплекс, що цікавить вас;

погляд «зсередини»: відвідини шоу-рума, що дає уявлення про якість робіт і варіанти планування в квартирах;

спеціальна весела програма для дітей;

незабутній яскравий феєрверк.

Запрошення на захід можна одержати у відділі продажів комплексу.

Умови акції читайте на сайті www.PrestigeHall.com.ua