Житловий комплекс «Престиж Хол» любить своїх сьогоднішніх і майбутніх клієнтів, тому робить все і навіть трохи більше, щоб разом з ними рости і рухатися далі. Руху вперед сприяють сучасні технології, завдяки яким ЖК «Престиж Хол» продовжує приємно дивувати новоселів. На цей раз разом з Audi - справжнім втіленням переваги високих технологій.

З 1 травня по 31 серпня 2011 р. ЖК «Престиж Хол» проводить акцію, в якій беруть участь всі клієнти, що підписали договір на будь-яку квартиру в комплексі і здійснили оплату першого внеску. 15 вересня 2011 року серед учасників акції буде розіграно автомобіль Audi A1 червоного кольору.

Акція від ЖК «Престиж Хол» дає можливість виграти Audi

Відео дня

Максимальне задоволення запитів споживача – цього золотого правила дотримуються і ЖК «Престиж Хол», і Audi. У автомобілі Audi А1, власником якого може стати один з жителів комплексу, відчувається характер, гармонійно поєднуються творчий розмах і шанобливе ставлення до традицій.

9 червня 2011 р. в ЖК «Престиж Хол» на святковому барбекю з нагоди відкриття першої черги будівництва відбудеться презентація призу акції — автомобіля Audi A1.

На презентації позитивним емоціям сприятимуть:

ароматний шашлик і приємні розваги;

дружня атмосфера, що спонукає до приємного спілкування;

можливість дізнатися інформацію про житловий комплекс, що цікавить вас;

погляд «зсередини»: відвідини шоу-рума, що дає уявлення про якість робіт і варіанти планування в квартирах;

спеціальна весела програма для дітей;

незабутній яскравий феєрверк.

Запрошення на захід можна одержати у відділі продажів комплексу.

Умови акції читайте на сайті www.PrestigeHall.com.ua