Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра на день Європи прибув у місто Тростянець на Сумщині. Тут він взяв участь у відкритті нового спортивного майданчика європейського рівня, який збудували на кошти ЗАТ «Крафт Фудз Україна» і Тростянецької міськради. Загальна вартість проекту - майже півмільйона гривень, з них 300 тисяч гривень профінансувала компанія «Крафт Фудз Україна».

На майданчику із поліуретановим покриттям розміром 32 на 18 метрів можна буде грати в баскетбол, волейбол, гандбол, теніс, міні-футбол. У день відкриття серед школярів міста пройшли змагання з міні-футболу.

У відкритті спортивного майданчика також взяли участь посли країн-членів Євросоюзу, Міський голова м. Тростянець Юрій Бова та директор Тростянецької шоколадної фабрики «Україна» Ігор Харченко, яка входить до «Крафт Фудз».

Відео дня

Популяризація здорового способу життя та фізичної активності є одним із пріоритетних напрямків соціальної відповідальності «Крафт Фудз Україна». В громадах, де працюють виробничі потужності компанії, реалізовується програма Здорова Дитина – Здорова Країна. На сьогодні в місцях, де є виробництва компанії, – у Тростянці та в селі Старі Петрівці на Київщині, були облаштовані два тренажерних зали, три спортивних та п’ять ігрових майданчиків. А в Тростянецькій лікарні компанія встановила сучасне діагностичне і реабілітаційне обладнання.

*** ЗАТ «Крафт Фудз Україна» є українським підприємством, що належить до групи компаній Kraft Foods, - одного з найбільших у світі виробників продуктів харчування. ЗАТ «Крафт Фудз Україна» є одним із лідерів на ринку харчових продуктів України у категоріях кави, солоних снеків, печива та виробів із шоколаду.

Компанія працює в Україні з 1995 року. У складі підприємства: Тростянецька шоколадна фабрика «Україна» та дочірнє підприємство ТОВ «Чіпси Люкс». На сьогодні ЗАТ «Крафт Фудз Україна» налічує понад 1300 працівників.

Із 2003 року «Крафт Фудз Україна» відповідає за розвиток бізнесу на ринку Молдови, з 2005 року - на ринках Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджану, а з 2008 року - ще й на ринках Казахстану, Узбекистану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Монголії.

Торгові марки: «ВЕДМЕДИК «БАРНІ», TUC, OREO; «КОРОНА», MILKA; «ЛЮКС»; JACOBS, CARTE NOIRE; DIROL, HALLS, PICNIC.

Додаткова інформація:

м. Київ

Руслан Кавацюк

Rkavatsyuk@krafteurope.com

+38 050 445 23 13