«Артхаус Трафік» представляє

12 травня в український прокат виходить іронічна комедія-фарс «Тамара і секс» про життя британської глибинки від одного з найцікавіших сучасних режисерів Британії Стівена Фрірза («Небезпечні зв'язки», «Брудна краса», «Королева»).

Молода лондонська журналістка Тамара після смерті матері приїжджає в рідне село, щоб зайнятися продажем будинку, що дістався їй у спадок, а заразом розбити серця всім, хто в юності примусив її страждати. Господарі сусідської ферми-пансіонату для письменників з неприхованою цікавістю поглядають у бік розкішної дівчини в коротких шортиках, не вірячи своїм очам. Ще якісь 5-7 років тому Тамара була незграбним підлітком, чиє лице «прикрашав» потворний ніс гачком. Але лондонські хірурги позбавили дівчину цього недоліку, перетворивши її на справжню красуню. Через легковажних вчинків панночки життя мешканців райського села перевертається з ніг на голову.

Відео дня

Стівен Фрірз - один з найулюбленіших критиками британських режисерів, що працював з найталановитішими людьми зі світу кіно. Шість актрис одержали номінацію на «Оскар» за свою роботу у фільмах Фрірза: Гленн Клоуз і Мішель Пфайффер (за ролі у фільмі «Небезпечні зв'язки» /Dangerous Liaisons/, 1998), Анжеліка Хьюстон і Анетт Бенінг («Кидали» /The Grifters/, 1990), Хелен Міррен («Королева» /The Queen/, 2006) і Джуді Денч («Місіс Хендерсон представляє» /Mrs Henderson Presents/, 2005). Його справжнім тріумфом став фільм «Королева», за роль в якому Хелен Міррен одержала «Оскар» за кращу жіночу роль, а Фрірз був номінований на безліч нагород за режисуру.

Фрірз неодноразово номінувався на «Золоту пальмову гілку» Каннського кінофестивалю, «Золотого лева» Венеціанського кінофестивалю. Володар премій «Гойя» (2006), «Сезар» (1990), «Срібний ведмідь» (приз Берлінського кінофестивалю, 1999). Голова журі 60-го Каннського кінофестивалю.

Фільм «Тамара і секс» (Tamara Drewe) - учасник офіційної програми Каннського кінофестивалю.

Додаткова інформація про проект - http://www.arthousetraffic.com/films/tamaradrew/index.html

Фільм «Тамара і секс» - з 12 травня в київських кінотеатрах «Жовтень» (вул. Костянтинівська, 26), «Мультиплекс в ТРК Комод» (вул. Луначарського, 4) і «Флоренція» (просп. Маяковського, 31).

Розклад сеансів уточнюйте на сайтах кінотеатрів.

Окрім Києва, фільм «Тамара і секс» вийде в прокат у всіх крупних містах країни - Одеса, Львів, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя та інші - уточнюйте наявність і розклад сеансів в кінотеатрах вашого міста.

Медіа-партнери: Maxxi TV, Просто радіо, www.top10.ua, www.toplife.ua