Довіра до банку багато в чому визначається зростанням депозитного портфеля. З початку 2011 року обсяг вкладів фізичних осіб збільшився на 15% і перевищив 720 млн. грн., що свідчить про те, що інтерес клієнтів до банку і впізнаваність бренду зростає, депозитні продукти та акції, що проводяться «БТА БАНКОМ», цікаві його клієнтам.

Депозити БТА БАНКУ - стабільність і надійність

Так, у квітні місяці закінчилася яскрава депозитна акція "Твій депозит - твій відпочинок". За підсумками акції 24 вкладника банку стали власниками туристичних сертифікатів. Головна особливість призів - переможці самі обирають час і місце для подорожі.

«БТА БАНК» продовжує активно розвивати і покращувати депозитні продукти для фізичних осіб, пропонуючи своїм клієнтам нові цікаві програми та депозитні акції.

Відео дня

Відзначимо, що ПАТ "БТА БАНК" є фінансовою установою з високим рівнем ліквідності, що дозволяє своєчасно і в повному обсязі виконувати всі свої зобов'язання перед клієнтами та партнерами. Так, станом на 01.01.2011 р. норматив миттєвої ліквідності "Н4" (який свідчить про здатність банку забезпечити виконання своїх грошових зобов'язань за рахунок високоліквідних активів) становить 110% (при нормативі 20%). Станом на 14.03.2011 Незалежне рейтингове агентство "Кредит-рейтинг" в черговий раз підтвердило рейтинг ПАТ "БТА БАНК" як банку з високою надійністю депозитів.