13 квітня в аеропорту Київ (Жуляни) розпочало роботу нове представництво вітчизняної компанії Car Rental and Services.

Цей крок зумовлений тим, що літаки авіакомпанії WizzAir відтепер теж приземляються в аеропорту Київ (Жуляни), тому пасажири авіакомпанії можуть максимально швидко та зручно для себе скористатися нашими послугами.

Car Rental and Services - це українська компанія з багаторічним досвідом на ринку оренди автомобілів. Ми розпочали роботу у 2000 році майже в центрі столиці і дотепер тримаємо репутацію компанії, яка турбується про кожного відвідувача.

Відео дня

Пункт прокату працює цілодобово 7 днів на тиждень.

До відома наших нинішніх та потенційних клієнтів ми повідомляємо, що попри те, що ціни на пальне зростають, наші послуги в аеропорту Київ (Жуляни) залишаються на 20% нижчими, ніж у інших автопрокатах Києва.

Наші клієнти та їхні потреби – різні, і ми завжди враховуємо це у нашій роботі. Упродовж 11 років діяльності ми довели, що оренда автомобіля – це зручно, надійно та безпечно. Сьогодні нашими послугами користуються не лише громадяни інших держав, а й українці, кількість яких стрімко зростає.

Автопарк Car Rental and Services постійно поповнюється новими авто. Ми можемо запропонувати різні варіанти: від економ-класу (Daewoo Lanos, Geely CK) до позашляховиків (Toyota Land Cruiser 200, Subaru Forester), а також авто представницького класу (Mercedes s 221).

Ми уважно ставимося до потреб наших клієнтів, а вони віддячують нам своєю постійністю!

За детальнішою інформацією

звертайтесь у компанію Car Rental & Services

за телефоном: (044)279-70-92

Юридична адреса: Київ, вул. Пушкінська, 8, офіс 15

Офіційний сайт: www.carent.kiev.ua

Компанія Car Rental & Services є частиною групи компаній Real Estate & Service.