14 квітня в український прокат виходить романтична комедія «Вихідні» від великого майстра французьких гумористичних ситкомів Фредеріка Брете.

Це четвертий фільм тематичного весняного кіноальманаху «ПРИСТРАСНЕ КІНО», організованого компанією «Артхаус Трафік» спільно з ТМ КОРОНА INTENZA.

Давно чекаєте вихідного? Можливо, він стане найгіршим у вашому житті! Саме так трапилося з Артуром, героєм пристрасної французької комедії «Вихідні», якого виконав колишній рокер, прекрасний комедійний актор і зірка кінофільму «Хористи» Кад Мерад. Артур декілька місяців планував романтичний вікенд, де на пляжах Маямі у відповідь на його пропозицію руки і серця, улюблена дівчина Флоранс повинна була прошепотіти: «Так»! Але плани мають звичай ламатися - Флоранс, виявляється, збирається заміж зовсім не за Артура. А невдаха-наречений, сам того не бажаючи, стає контрабандистом, що перевозить крадені шедеври. Найкрутіший віраж доля приготувала на вихідні!

Відео дня

Додаткова інформація про проект – http://arthousetraffic.com/films/Passion/

Медіа-партнери: «Європа Плюс», Максі ТБ, Top10.ua, okino.ua, gorod.bigmir.net, ivona.bigmir.net, celeb.com.ua, tochkakino.com