У квітні 2011 року в передмісті Києва (смт Глеваха) відкриється Навчально-методичний центр Української Академії Біологічної Медицини (УАБМ).

За словами директора Вадима КЛИМЕНКА, розпочавши свою діяльність у 2009 році, Українська Академія Біологічної Медицини розробляє нові технології роботи представників медичної галузі. Ці форми професійної діяльності об'єднують досягнення академічної і біологічної медицини, а також відповідають сучасним моделям взаємодії лікаря, провізора і пацієнта. За розробленими технологіями проводиться навчання фахівців-медиків ефективній практичній роботі. В результаті цього відбувається об'єднання лікарів, які поділяють ідеологію біологічної медицини і активно застосовують її у своїй практиці.

На відкритті нового навчально-методичного центру на учасників чекає екскурсія по сучасній референс-клініці, референс-лабораторії та галерейно-виставковому комплексу. Вони надають нові можливості і для медиків, і для пацієнтів.

Відео дня

Так, лікарям у ході реалізації інформаційно-освітніх програм Навчально-методичного центру УАБМ стають доступними сучасні технології та методи навчання. При цьому для практичного застосування отриманих знань надається спеціалізована клінічна та діагностична база.

Пацієнтам у референс-клініці та референс-лабораторії пропонуються послуги з діагностики, лікування, профілактики та реабілітації хворих. Всі ці процеси відбуваються у супроводі висококваліфікованих спеціалістів. При цьому поряд із загальноприйнятою терапією за стандартами застосовуються безпечні та ефективні біологічні препарати відомих європейських компаній. Серед них: комплексні біологічні препарати німецької компанії Heel («Хеель»), ортомолекулярні вітамінно-мінеральні комплекси і ферментні препарати австрійської компанії «Біогена», мікробіологічні препарати серії «Лактобакт» німецької компанії «БіоФарма», швидкодіючі й ефективні фітотерапевтичні препарати з екстрактів лікарських рослин швейцарської компанії «Гербамед» та інші натуропатичні бренди.

В рамках відкриття відбудеться також Всеукраїнська конференція для лікарів-практиків «Препарати Heel в оптимізації методів терапії та профілактики захворювань у практиці педіатрів, терапевтів і сімейних лікарів». Учасники з різних куточків держави ознайомляться з можливостями біологічної медицини та роллю біорегуляційних методів терапії в повсякденній роботі лікарів з пацієнтами.

Конференція відкриє цикл практичних занять спеціалістів УАБМ з лікарями терапевтичних спеціальностей. Такі заняття дозволять їм набути навички застосування біорегуляційних методів у поєднанні зі стандартами терапії найбільш частих захворювань. Це допоможе лікарям не лише підвищити ефективність роботи за своєю спеціальністю, а й вийти за її межі – здобути розуміння організму як цілісної системи.

При подальшій співпраці з Українською Академією Біологічної Медицини лікарі зможуть освоювати методики комплексної оцінки стану хворого. Вона необхідна для своєчасного виявлення та корекції дизрегуляційних порушень в роботі єдиного організму.

Така корекція, проведена за допомогою біологічних методів терапії, дозволить лікарям сприяти відновленню природних механізмів життєдіяльності організму пацієнтів. При цьому серед них можуть бути представники всіх категорій населення, включаючи дорослих, дітей, людей літнього віку, жінок у період вагітності та грудного вигодовування.

Адреса Навчально-методичного центру Української Академії Біологічної Медицини: смт Глеваха (Васильківський р-н Київської обл.), вул. Підприємницька, 10.

Телефони для довідок: (044) 454-75-00, 454-75-01.