7 квітня в український прокат виходить еротична драма «Етюди утрьох» режисера Сальвадора Гарсії Руїза.

Це третій фільм тематичного весняного кіноальманаху «ПРИСТРАСНЕ КІНО», організованого компанією «Артхаус Трафік» спільно з ТМ КОРОНА INTENZA.

Фільм нагадує відомих «Мрійників» Бертолуччі за сюжетом. Той же трикутник: два хлопці і одна дівчина, тільки вони не сінефіли, а художники випускного курсу, і відправляють їх не в бунтівний 1968 рік до Парижу, а до сучасного Мадрида. Так починається любовна історія трьох юних дарувань. Цей романтичний зв'язок веде до дивовижного переплетіння відчуттів, пристрастей і бажань.

Відео дня

Режисер фільму Сальвадор Гарсія Руїз за перший свій фільм «Менсака» (1998) одержав національну премію «Гойя». Саме у цій картині дебютувала Лола Дуеньяс, одна з улюблених актрис Педро Альмодовара, володарка премії «Оскар» і багатьох інших почесних нагород. Всього на рахунку Руїза 4 фільми, за які він одержав 4 нагороди і 7 номінацій на міжнародних фестивалях.

Додаткова інформація про проект - http://arthousetraffic.com/films/Passion

Медіа-партнери: «Європа Плюс», Максі ТБ, Top10.ua, okino.ua, gorod.bigmir.net, ivona.bigmir.net, celeb.com.ua, tochkakino.com.ua