Спроба рейдерської атаки на котеджне містечко «Олімпік-Парк» знайшла свій прояв у застосуванні хакерських технологій. Рейдерами ініційовані ДДОС-атаки на деякі Інтернет-портали, що несуть інформаційні повідомлення про проект «Олімпік-Парк». Мета цих дій – сформувати звинувачення на адресу компанії в некоректних методах роботи в інформаційному просторі Інтернет.

Компанія, що керує будівництвом котеждного містечка «Олімпік-Парк», офіційно спростовує заяву про те, що представники «Олімпік-Парку» нібито провели ДДОС-атаку Інтернет-сайтів, що розмістили негативну інформацію про хід будівництва та ініціаторів реалізації проекту. Компанія займається виключно будівельно-монтажними роботами і не має практики і технологічної компетенції подібного роду взаємодії з Інтернет-сайтами.

Керівництво котеждного містечка «Олімпік-Парк» розглядає ці дії та претензії як черговий хід рейдерської атаки на містечко.

Відео дня

З метою захисту інтересів індивідуальних інвесторів та ініціаторів проекту і відповідно до статті «Рейдерство» і статті «Наклеп» нами подані відповідні офіційні заяви в правоохоронні органи з метою встановлення організованої групи ініціаторів рейдерської атаки на базі офіційних слідчих дій.

Керівництво «Олімпік-Парку» твердо має намір продовжувати роботи із завершення будівництва містечка, максимально відкрите для представників ЗМІ і готове оперативно надавати всю інформацію про хід проекту.

Офіційні контакти:

Василь Розживін

Тел. 067 909 90 09

Загальні телефони:

(044) 239 23 50 - генеральний директор, приймальня, багатоканальний

(044) 239 23 51 - юридичний відділ, відділ продажів і супроводу, адміністративно-кадровий відділ

(044) 239 23 49 - будівельно-архітектурний відділ, фінансово-економічний відділ.