Починаючи з 5 лютого 2011 року, поновилася активна фаза будівельно-монтажних робіт у котеджному містечку «Олімпік-Парк» (с. Березівка Макаровського району Київської області). Про це повідомляє прес-служба «Олімпік-Парку».

На даний час ведуться активні роботи із завершення першої черги будівництва котеджного містечка, яка буде введена в експлуатацію до кінця поточного року, підключення до електричних мереж, укладено договір з підрядчиком на предмет підключення до водопроводу і каналізації житлових будинків «Олімпік-Парку». Введення в експлуатацію водопроводу і системи газопостачання заплановане на кінець червня. Роботи у цих напрямках ведуться сім'ю підрядними організаціями і повністю профінансовані. Компанії «Траверз-Буд» виділено повне фінансування для проведення робіт в об'ємі, необхідному для завершення будівництва будинків за раніше укладеними договорами з власниками котеджів. Передбачена сума розрахована на підставі діючих договорів з власниками земельних ділянок, і складає менш як $2,5 млн. При цьому $1 млн. вже використовується керуючою компанією в поточному місяці на потреби будівництва.

Вимушені відзначити, що на тлі позитивних тенденцій розвитку проекту, активних будівельних робіт, в деяких ЗМІ за останні дні почастішали публікації, в яких неправдиво і навмисно конфліктно подається ситуація з реалізацією проекту будівництва котеджного містечка «Олімпік-Парк». Для нагнітання напруженої ситуації використовується неактуальна інформація, явне «перекручування» фактів, публікуються анонімні заяви нібито від імені приватних інвесторів селища, застосовується технологія багаторазового тиражування в електронних ЗМІ і звинувачення в хакерській атаці ресурсів, що розміщували конфліктний матеріал.

Відео дня

Характер необ'єктивних матеріалів, що вийшли, те, що вони не мають авторства, демонструє, що є група осіб, зацікавлених в дестабілізації ситуації, що налагоджується, навколо «Олімпік-Парку» у власних цілях, не пов'язаних з нормальним завершенням проекту та інтересами приватних інвесторів. Нам невідомі справжні мотиви дій ініціаторів публікацій, проте очевидно, що їх зусилля спрямовані на гальмування реалізації проекту «Олімпік-Парк». Вказані матеріали носять відверто провокаційний характер, їх метою є створення напруженості у відносинах між індивідуальними інвесторами проекту і компанією, що керує будівництвом, а також формування негативного інформаційного поля навколо ініціаторів проекту «Олімпік-Парк».

Системність подачі і зміст «замовних» матеріалів указує на високу вірогідність проведення професійної рейдерської атаки відносно котеджного містечка «Олімпік-Парк». З метою захисту інтересів індивідуальних інвесторів та ініціаторів проекту і відповідно до статті «Рейдерство» і статті «Наклеп» нами подані відповідні офіційні заяви в правоохоронні органи в цілях встановлення організованої групи ініціаторів рейдерської атаки на базі офіційних слідчих дій.

Прес-служба «Олімпік-Парку» закликає ЗМІ працювати в правовому полі. Щоб уникнути створення потенційно конфліктних ситуацій, пропонуємо ретельно перевіряти публіковану інформацію.

Керівництво «Олімпік-Парку» твердо має намір продовжувати роботи із завершення будівництва містечка, максимально відкрите для представників ЗМІ і готово оперативно надати всю інформацію про хід проекту.

Офіційні контакти:

Василь Розживін

Тел. 067-909-90-09

Загальні телефони:

(044) 239 23 50 - генеральний директор, приймальня, багатоканальний

(044) 239 23 51 - юридичний відділ, відділ продажів і супроводу, адміністративно-кадровий відділ

(044) 239 23 49 - будівельно-архітектурний відділ, фінансово-економічний відділ.