Київ. 24 березня. УНІАН. Реконструкцію терміналу прибуття в Сімферопольському аеропорту планується завершити до червня цього року.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН заступник голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим – міністр курортів і туризму АРК Георгій ПСАРЬОВ.

 

Відео дня

За його словами, цього сезону планується запустити низку нових авіарейсів до Криму. Зокрема, з липня планується відкрити лоукост-авіарейс російської компанії «Авіанова» між Москвою і Кримом, мінімальна вартість квитка становитиме 15 дол.

Також досягнута домовленість із німецькою компанією, яка здійснюватиме рейс Франкфурт – Сімферополь. Крім того, в цьому курортному сезоні планується організувати авіарейси з Мінська, Санкт-Петербурга, Самари, Новосибірська, а також із Польщі, Австрії та Туреччини.

За даними міністра курортів і туризму Криму, влітку цього року планується запустити чартерний поїзд Москва – Євпаторія, час у дорозі якого буде менший на 6 годин.

Г.ПСАРЬОВ зазначив, що до початку курортного сезону в будівництво і реконструкцію доріг державного й місцевого значення вкладено 0,5 млрд. грн. із стабілізаційного фонду. Також оновлено тролейбусний парк – куплено 61 тролейбус, 30 із яких – для гірських трас.