Київ. 17 березня. УНІАН. Завтра, 18 березня, в Києві відбудеться всеукраїнська конференція «Громадські законодавчі ініціативи в реформуванні системи управління житлом».

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив голова правління Центру досліджень місцевого самоврядування Владимир БРИГІЛЕВИЧ.

За його словами, на конференції очікується близько ста учасників, серед яких керівники ОСББ, громадських організацій, народні депутати, науковці, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства.

Відео дня

В.БРИГІЛЕВИЧ зазначив, що основними темами обговорення стануть погрози і проблеми, які виникають при створенні об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, проблеми житлового законодавства у сфері управління житловими будинками, нові законодавчі ініціативи в цій сфері.

За підсумками конференції планується прийняти меморандум-звернення до представників влади з пропозиціями щодо зміни і поправок до закону про ОСББ і щодо проекту Житлового кодексу, який буде направлено уряду і Президенту України.