2 березня 2011 року Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю в м. Києві видала житловому комплексу «Престиж Хол» сертифікат відповідності першого пускового комплексу.

Про що це говорить? Про те, що об'єкт готовий, про те, що вже є можливість оформляти право власності на житло, а також про те, що нерухомість обгрунтовано «віддає себе в хороші руки» своїм законним власникам.

Нерухомість ця непроста - вона в кращому житловому комплексі «Преміум класу» в Києві. Саме у такій номінації проект одержав нагороду в лютому цього року на третьому всеукраїнському незалежному конкурсі «Житло-2010».

Відео дня

Найдорожчим продуктом, який завжди матиме високу ціну, є довіра. Ринок нерухомості – не виключення. Елітне житло – це свого роду індикатор, що демонструє рівень довіри покупців квартир до забудовників на ринку нерухомості. Довіра споживачів, як правило, була і залишається на боці тих забудовників, які навіть під час економічного спаду в країні демонстрували стабільну роботу, забезпечували надійне фінансування і будували свої об'єкти.

Індивідуальний проект, використання інноваційних технологій, наявність всього необхідного інженерного устаткування, що «несе відповідальність» за комфортне мешкання, – всі ці високі вимоги, що пред'являються до житла преміум-класу, втілені в житловому комплексі «Престиж Хол». Дві секції 17-ти і 20-ти поверхів з 126 квартирами, 16 946 кв. м загальної житлової площі - саме стільки налічує перша черга ЖК «Престиж Хол». Стабільна робота в непростих економічних і погодних умовах, напружений графік, що вимагає відповідального підходу, і найголовніше зроблене: всі роботи завершені вчасно, а першу чергу житлового комплексу введено в експлуатацію!

Керуюча компанія ТОВ «А.В.С.», а також решта учасників проекту вітають майбутніх мешканців з цією радісною і приємною подією!

...Поселитися в самому серці Києва і одночасно – в тихому куточку, куди не долітають ритми столиці і де «править бал» атмосфера обраності, – гармонійно об'єднати ці опції змогли тільки в ЖК «Престиж Хол».

Бажаєте відправитися в пішу подорож таким стародавнім і завжди таким молодим містом? Вас чекає історична частина міста.

Серйозні покупки або легкий шопінг – кількість бутіків та салонів дозволить впоратися без клопоту і з тим, і з іншим. Плюс магазини (у тому числі й цілодобові), аптеки, банки, кав’ярні і ресторан на території самого комплексу.

Бажаєте залишити машину? Декілька хвилин – і ви біля станції метро «Палац Україна».

ЖК «Престиж Хол» забезпечить вашу безпеку цілодобовою охороною і відеоспостереженням, ваш комфорт – побутовою і розважальною інфраструктурою, а естетичні запити – красою внутрішньої території, вишуканою обробкою холів і прекрасними видами на центральну частину міста.

Обираючи одну з 663 квартир в ЖК «Престиж Хол», ви одержуєте найкраще!

www.PrestigeHall.com.ua