Київ. 10 лютого. УНІАН. У рамках світового турне, присвяченого виходу нової книги "Людський рід встань із колін», Київ вперше відвідав письменник Девід АЙК.

Як зазначив Д.АЙК сьогодні під час прес-конференції в УНІАН, за 21 рік його письменницької діяльності Україна стала 52 країною світу, яку він відвідав зі своїми лекціями.

За словами письменника, йому ніколи не давали спокою такі питання як злидні у світовому масштабі, глобальне потепління й капіталістична система. При цьому, зазначив він, пізніше стало зрозуміло, що все це можна пояснити однією всеосяжною ідеєю – невелика безжальна еліта захопила контроль над нашою планетою. «Засекречена група сімейств здійснює повний контроль над світовою політикою. Цих людей називають «Ілюмінатами». Вони втаємничені в знання, які приховують від інших», - сказав Д.АЙК. Він підкреслив, що ті, хто перебувають при владі - це лише видимі політики. «Насправді ці люди здійснюють ту політику, яку встановлюють ілюмінати. Це певна секретна спільнота, яка стоїть у тіні й править світом за тією ж самою схемою, якою управляються транснаціональні корпорації», - сказав Д.АЙК.

Відео дня

«Теорія всесвітньої змови» - це лише один із напрямків учення Д.АЙКА, яке грунтується на тому, що «фізична реальність» - це всього лише ілюзія, яка існує виключно в нашому мозку.