ТМ «COMFY»

Геннадій Вербиленко

Генеральний директор ООО «Комфі-трейд» - Геннадій Вербиленко

Відео дня

Існуючі на даний час корпоративні нагороди - нагороди X-ray Marketing Award в номинаціях «start-up року», «маркетинг-стратегія року», «відкриття року».

Найвагоміші здобутки Вашої компанії  в 2010 році - Збільшення мережі Comfy до 85 магазинів у 37-ми містах України.

Що принесло Вашій компанії перше десятиріччя XXI століття? - Можливість забезпечити українських покупців комфортними умовами для покупок в торгових мережах, що відповідають світовим стандартам.

Девіз Вашої ТМ - Comfy – магазини супер-покупки.

Хто чи що є талісманом для Вашої компанії? - Наші супергерої: супер-ціна, супер-асортимент, супер-сервіс

Хто надихає Вас на Ваші перемоги? - Наші клієнти.

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети - Бути кращими в тому, що ми робимо. Ми не просто продаємо техніку - ми створюємо комфорт для наших клієнтів: починаючи від консультації в момент покупки, закінчуючи додатковими сервісами.

Чи існує в сфері Вашої професійної  діяльності таке поняття, як «Кодекс честі»? Ваш професійний і особистий «Кодекс честі» - Кодекс чесного бізнесу - єдиний для всіх. У нас є досить суворі стандарти та вимоги до команди, але головне - це чесність: перед собою, клієнтами, партнерами.

Бути сьогодні успішним - це ... Запорука успішного бізнесу - це знати і любити свого клієнта. І, звичайно, бажання робити свою роботу сьогодні краще, ніж учора.

Ваш улюблений афоризм? - Робота, що подобається, перестає бути роботою. (Вільям Шекспір)

Яка подія в житті вашої компанії пов`язана з цифрою 15? - У 2010 році ми реформували і оновили 15 магазинів, а якщо 15 помножити на 2 вийде 30 - рівно стільки нових магазинів по всій території України в 2010 році ми відкрили.

Чи вірите ви у щасливі та нещасливі цифри? Якщо вірите – які цифри для вас щасливі?

Віримо в магію № 1 для нашої компанії.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? - Впевнені, що головне досягнення ще попереду! Найбільша помилка - упустити можливість розвитку.

Кому в цьому житті Ви заздрите?  - Ми не заздримо, ми вчимося.

Якщо щастя не в грошах, то в чому?  А якщо все-таки в грошах, то чому? - Щастя - займатися улюбленою справою і отримувати за це гроші.

Продовжите фразу «Дайте мені точку опори і я ...І я побудую успішний бізнес».

Якщо б Ви стали Президентом України, що б Ви зробили в першу чергу? - Кожен повинен займатися тим, що у нього виходить найкраще, в нас найкраще виходить ефективно розвивати мережу магазинів техніки.

Де, у разі вашої перемоги, на фірмі буде стояти статуетка «Людина року»? - «У нашому затишному кафе, де святкуються всі знакові події та проходять робочі зустрічі».

 

 

ТМ «MOYO»

Василь Федорак

Генеральний директор ТОВ «NRP», мережа магазинів цифрових рішень MOYO-

Василь Федорак

Існуючі на даний час корпоративні нагороди  - «Найкращий партнер року» – в грудні 2010р. компанія «Microsoft»  оголосила підсумки конкурсу «Найкращий партнер року». За його результатами в номінації «За найбільшу кількість акційних пропозицій з операційною системою Windows 7» найкращим партнером серед роздрібних мереж була визнана мережа магазинів цифрових рішень MOYO

«Найкращий маркетинг-директор у сфері торгівлі» -  10 жовтня 2010р. була проведена церемонія нагородження лауреатів Першої Національної премії «Ukrainian Marketing Awards™». В номінації «Найкращий маркетинг-директор у сфері торгівлі» перше місце зайняла директор по маркетингу компанії «NRP» (мережа магазинів цифрової техніки «MOYO») Тетяна Вороніна.

Найвагоміші здобутки Вашої компанії  в 2010 році. - Створення з нуля  ефективної роздрібної мережі  - на сьогоднішній день діють 22 магазини у 11 містах України.

Що принесло Вашій компанії перше десятиріччя XXI століття? - Якщо ми говоримо про два останні роки цього десятиріччя, коли наш бізнес почав свою діяльність: нашій компанії вони принесли компетентних менеджерів – професіоналів своєї справи та безцінний досвід в умовах «кризової економіки»; нашій мережі – лояльних та  вдячних клієнтів, які оцінили наш новий формат та професіональний підхід.

Девіз Вашої ТМ - MOYO – магазини цифрових рішень! MOYO – твоя улюблена техніка!

Хто чи що є талісманом для Вашої  компанії? - Кролик MOYOшаJ. Нещодавно у всіх магазинах мережі  MOYO  проходив дитячий конкурс «Талісман щастя». За підсумками цього конкурсу 28 родин України стали щасливими власниками «живого» талісмана щастя – кролика MOYOша . Акція принесла масу позитивних емоцій як нам, так і відвідувачам наших магазинів.

Хто надихає Вас на Ваші перемоги? - Звичайно ж лояльність наших покупців, посмішки й подяки , залишені в Книзі побажань у магазинах надихають наш колектив на нові перемоги!

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети - Відвертість, чесність

Чи існує в сфері Вашої професійної діяльності таке поняття, як «Кодекс честі»? Ваш професійний і особистий «Кодекс честі» - Не існує, так він і не потрібний. Нічого нового. Прагну користуватися звичайними людськими чеснотами, наприклад - чесністю, порядністю, обов`язковістю і почуттям гумору.

Бути сьогодні успішним – це… У бізнесі бути на крок попереду конкурентів, але не перестаратися й «не полетіти в космос».

Ваш улюблений афоризм? - «хто куди, а ми до зайців…»

Яка подія в житті  вашої компанії пов’язана  з цифрою 15? - Відкриття протягом року  15- го по рахунку магазину й не «зупинка» на числі 15. Усього відкрили більше 20.

Кому в цьому житті Ви заздрите? - Уболівальникам футбольної «Барселони»,  які можуть сьогодні дивитися гру «наживу» на стадіоні.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? А якщо все-таки в грошах, то чому?  -Щастя й у грошах теж. Без них якось не виходить. Хоча багато хто пробував, а деякі навіть намагалися навчити цього інших.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я... Встану з дивану»

Якщо б Ви стали Президентом України, щоб Ви зробили в першу чергу? - Політика - це не моє.

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? - З кимось з великих музикантів. З Моцартом або Карлосом Сантаною (слава Богу, він, Сантана, ще живий).

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? - Водієм

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Якщо «так», то яка? - Якоїсь однієї - немає. А менших - повно й добре, що вони міняються.

Яка риса характеру – Ваш головний недолік? - Запальність

Яке зайняття для  Вас -  найкращий відпочинок? - Гра у футбол

Де, у разі вашої перемоги, на фірмі буде стояти статуетка «Людина року»? -

Переможемо - будемо думати, виходячи із принципу «не поспішай, а то встигнеш".

 

 

ТМ «ЯТРАНЬ»

Андрій Райкович

Генеральний директор ВАТ «М’ясокомбінат» Ятрань» - Андрій Райкович

Існуючі на даний час корпоративні нагороди - В 1998 р. – підприємство нагороджено почесною грамотою Кабінету Міністрів України, ВАТ «М`ясокомбінат «ЯТРАНЬ» визнано переможцем конкурсу «100 кращих товарів України» в 2003, 2005, 2010 роках. Підприємство нагороджено Почесним Дипломом та відзнакою «Еталон якості» Всеукраїнського рейтингу «Провідне підприємство України 2005» За результатами Всеукраїнського конкурсу виставки «Кращий вітчизняний товар року» відзначено Дипломом «Виробник кращих товарів 2005 року».

Найвагоміші здобутки Вашої компанії  в 2010 році - Збільшення обсягів виробництва та кількості робочих місць, перемога  у  Всеукраїнському конкурсі якості продукції  «100 кращих товарів України» по групі «Ковбаси варені, сосиски, сардельки та хліба м`ясні», що  виготовлені згідно ДСТУ.

Що принесло Вашій компанії перше десятиріччя XXI століття? - З 2002 року на підприємстві  діє сертифікована система управління якістю відповідно міжнародного стандарту ISO 9001:2000 в системі сертифікації УкрСЕПРО, в 2007 році  підприємство пройшло сертифікацію на відповідність системі менеджменту безпеки харчових продуктів ISO 22000:2005 (ХАССП), за результатами якої отримано Міжнародний сертифікат. 2001- переможець  6-го Українського національного конкурсу з якості; 2002 – переможець всеукраїнського національного конкурсу «Кращий роботодавець року» та неодноразово нагороджений дипломом за перемоги в рейтингу «Краща торгова марка України»; Реєстрація в 2003 році торгівельної марки «Ятрань» та визнання продукції  під ТМ споживачами по всій Україні.

Девіз Вашої ТМ - Європейська технологія – вишуканий український смак.

Хто надихає Вас на Ваші перемоги? - Колектив однодумців та конкуренти.

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети - Бути лідером, принциповість, вимогливість, професіоналізм та відповідальність.

Чи існує в сфері Вашої професійної діяльності таке поняття, як «Кодекс честі»? Ваш професійний і особистий «Кодекс честі» - Мій кодекс честі : Виробляти продукт найвищої якості – збагачувати Державу.

Бути сьогодні успішним – це…Бути  здоровим, фінансово благополучним, відчувати свою цінність, мати гармонію з найближчим оточенням та перевагу позитивних емоцій.

Ваш улюблений афоризм? - Перемагає в житті тільки той, хто переміг свій страх, свою лінь, свою невпевненість. (О.Суворов).

Чи вірите ви у щасливі та нещасливі цифри? Якщо вірите – які цифри для вас щасливі? - Так, для мене це число 1  та 7.

Що Ви вважаєте своїм головним досягненням в житті, а що найбільшою помилкою? - Компанія «Ятрань» - це моє життя і головне досягнення.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? А якщо все-таки в грошах, то чому? - Всі переваги грошей заключаються в можливості їх використання. Гроші для розумних людей засіб, для дурнів – ціль.

Продовжіть фразу «Дайте мені точку опори і я...продовжу свою справу» .

Якщо б Ви стали Президентом України, щоб Ви зробили в першу чергу? - Послідовно і наполегливо виконував обіцяне людям.

З ким із історичних особистостей Ви могли б потоваришувати, якщо б були його сучасником? – З Оскаром Патоном.

Ким Ви мріяли стати в дитинстві? - Радіоінженером.

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Якщо «так», то яка? - Мрію створити агро формування з замкнутим циклом виробництва.

Якби у Вас була можливість «почати все з  нуля », що саме  Ви   б змінили   у своєму житті? - Часу переосмислювати минуле немаю, мої плани пов’язані з майбутнім.

Яке зайняття для  Вас -  найкращий відпочинок? - Спорт, туризм.

Де, у разі вашої перемоги, на фірмі буде стояти статуетка «Людина року»? -  На найпочеснішому місці, поряд зі значимими державними та суспільними нагородами підприємства.