За результатами 10 ювілейного конкурсу Best of Kyiv 2010, що традиційно проводиться англомовним тижневиком Kyiv Post, Британська Рада перемогла в категорії «Краща школа англійської мови», набравши 38% голосів. Церемонія нагородження переможців відбулася 27 січня 2011 року.

Цього року за перемогу змагалися компанії в 21 категорії. Британська Рада утретє перемагає в конкурсі як краща школа англійської мови – раніше школа здобула нагороди у 2007 та 2008 роках.

Маргарет Джек, директор Британської Ради в Україні: «Ця перемога свідчить про задоволення клієнтами якістю наших послуг і наше лідерство на насиченому й конкурентному ринку мовної освіти. Ми не збираємось зупинятись на досягнутому – цього літа ми відкриваємо перші в Києві інтенсивні курси англійської для дітей, нові курси підготовки до Кембриджських мовних іспитів та розширюємо наш новий навчальний центр на Оболоні».

Відео дня

Конкурс Best of Kyiv проходив у два етапи. Редакція Kyiv Post та експерти обрали по п’ять номінантів у кожній з категорій, а для визначення переможців використовувалась змішана система голосування: були рівнозначно враховані голоси читачів Kyiv Post та думки 39 експертів. У відкритому голосуванні на веб-сайті тижневика взяли участь понад 3 000 осіб.

Мережа мовних шкіл British Council нараховує 127 центрів в усьому світі. В Києві Навчальний центр працює з 2000 року, пропонуючи курси англійської для дорослих, підлітків і дошкільнят, та спеціалізовані курси фінансової, правничої англійської й підготовки до міжнародних мовних екзаменів. www.britishcouncil.org.ua.

Контактна інформація

Володимир Шейко, менеджер з комунікацій

(044) 490-56-00, volodymyr.sheyko@britishcouncil.org.ua