Відтепер Porsche Finance Group  знижує мінімальний авансовий платіж на фінансування в лізинг та кредит до 15%.

«Такий крок став можливий завдяки набуттю з 1 січня чинності нового Податкового кодексу, який значно покращує оподаткування операцій з автомобілями, бувшими у використанні. Значно знизився ризик подальшої реалізації об’єктів фінансування для кредиторів, і ми відразу ж даємо відчути цю перевагу нашим клієнтам», - прокоментував таке стратегічне рішення директор ТОВ «Порше Лізинг Україна», Йозеф Граф.

Відео дня

„Звичайно, ми даємо право всім нашим клієнтам з високою платоспроможністю скористатися можливістю придбати автомобіль з 15 % авансовим платежем. У разі обмеженої платоспроможності або високого розміру інвестицій потрібно буде сплатити більший авансовий платіж»,- продовжив Йозеф Граф. 

Пропозиції фінансування від Porsche Finance Group* можна отримати у кожного офіційного дилера  Volkswagen, Audi та Porsche на всій території України.

Про компанію

Porsche Finance Group*  представлена в Україні компаніями Порше Лізинг та Порше Мобіліті Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу». В Україні компанії Porsche Finance Group*  надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредиту автомобілів Volkswagen, Audi та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і належать наразі до лідерів ринку фінансування автомобілів.

 

Наші контакти:

Porsche Finance Group*

ТОВ «Порше Лізинг Україна»

ТОВ «Порше Мобіліті»

вул. Колекторна, 1

02660 Київ, Україна

Tel.: +380 / 44 / 4986601

Fax: +380 / 44 / 4986602

Директор:   Йозеф Граф

    (josef.graf@porscheleasing.com.ua)

Виконавчий

директор:   Ілля Сойкіс

    (ilya.soykis@porscheleasing.com.ua)

Директор

з продажів:   Анастасія Стеклова

        (anastasiya.steklova@porscheleasing.com.ua)

Преса:   Олеся Козарюк

        (olessja.kosarjuk@porscheleasing.com.ua)

Інтернет:   www.porscheleasing.com.ua