Київ. 24 грудня. УНІАН. Киянин Дмитро ПАВЛИЧЕНКО звертається до Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА з проханням втрутитися у ситуацію у зв'язку з незаконним руйнуванням його квартири і конфіскацією особистого майна.

Про це Д.ПАВЛИЧЕНКО заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

"Напередодні Нового року мене, мою дружину і двох моїх дітей, молодшому з яких лише 6 років, столичні чиновники на догоду зарубіжній компанії не просто позбавили частини житла, а вигнали на вулицю в мороз, як непотрібну річ, з нашої власної квартири, розтягнувши все наше майно, яке було вивезене у невідомому напрямі, що наочно показало істинне обличчя корумпованих чиновників і їх ставлення до простих громадян України", - сказав Д.ПАВЛИЧЕНКО.

Відео дня

У свою чергу, його адвокат Марія ВОЛОТКОВСЬКА зазначила, що руйнування частини квартири і вивезення майна Д.ПАВЛИЧЕНКА відбулися на підставі незаконного рішення суду. За її словами, суд при ухваленні рішення за позовом однієї з компаній, яка є власником нежитлових приміщень у цьому будинку, навіть не розглянув документи, видані БТІ Д.ПАВЛИЧЕНКУ про право власності на цю квартиру.

М.ВОЛОТКОВСЬКА розцінює дії виконавчої служби і представників столичної міліції як "розбійний напад на приватну власність".