Київ, 21 грудня. УНІАН. Друзі та родина гітариста групи "ВІА Гра" Володимира ШАБАЛТАСА закликають громадськість надати допомогу в його пошуку.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявили музичний критик, журналіст Олексій КОГАН, дружина гітариста Наталія ШАБАЛТАС, а також музиканти групи "ВІА Гра" і композитори Ігор ЗАКУС, Олександр ЛЕБЕДЕНКО і Родіон ІВАНОВ.

"Пошуки Володі ведуться в різних напрямках: і в традиційних - МВС, приватні сищики. Ми також залучали представників церков і зверталися до нетрадиційних - до екстрасенсів, ясновидців, проте результату поки немає", - сказав О.КОГАН.

Відео дня

За словами дружини гітариста, В.ШАБАЛТАС пішов у ніч 11 серпня між 3-ю й 5-ю годиною ранку, не взяв ніяких особистих речей, документів, інструмента і мобільного телефону. Н.ШАБАЛТАС не виключила, що її чоловік перебуває у важкому стані. "Якби він був у нормальному стані, він ніколи не кинув би сім'ю, батьків і дитину. Володимир пішов між 3-ю і 5-ю годиною в день народження доньки. Ще ввечері ми планували вранці разом привітати доньку з днем народження та їхати на море...", - додала вона.

Друзі та родина В.ШАБАЛТАСА розраховують, що будь-яка публікація допоможе знайти свідків або людей, які могли б розповісти про можливе місце перебування гітариста за телефонами: (050) 289-16-04 або (044) 559-89-98.