Організація здобула найвищі відзнаки у двох категоріях:

«Найкращий роботодавець (25-100 працівників)»

та «Найкращий роботодавець для родини»

Відео дня

Понад 90 українських і міжнародних підприємств та організацій різних напрямів діяльності продемонстрували існуючі практики у забезпеченні рівності співробітників у рамках конкурсу, організованого проектом ЄС «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міністерством України у справах сім’ї, молоді і спорту.

Британська Рада в Україні – єдиний учасник конкурсу, який переміг у двох категоріях: «Найкращий роботодавець (25-100 співробітників» та «Найкращий роботодавець для родини». Ця перемога стала можливою завдяки високим міжнародним стандартам працевлаштування у Британській Раді, політиці рівних можливостей і протидії дискримінації, забезпеченню гендерної рівності, а також зручним умовам праці для сімей з дітьми.

Серед додаткових умов працевлаштування, які пропонує своїм працівникам Британська Рада, є наступні: можливість гнучкого графіку роботи, відмова від понаднормового робочого часу, корпоративні святкові події для дітей співробітників, оплачувана відпустка для батька після народження дитини, щомісячні хоббі-класи для працівників, додаткова оплачувана відпустка для працівників з дітьми, пільгові умови придбання путівок на відпочинок, комплексний страховий пакет тощо.

«Політика рівних можливостей Британської Ради передбачає захист людей від невиправданої дискримінації та неупереджене ставлення до різних соціальних груп. Ми чесно та справедливо ставимося до усіх наших працівників і створюємо їм можливості для комфортної роботи, а клієнтам з особливими потребами пропонуємо безперешкодний доступ до наших послуг» - коментує перемогу директор Британської Ради в Україні Маргарет Джек.

Перемога в конкурсі – це не єдиний випадок відзначення стандартів працевлаштування у Британській Раді. У 2007 році організація отримала престижну міжнародну відзнаку «Investors in People» (Інвестори в людей) – провідний британський стандарт менеджменту, що дозволяє покращувати якість роботи і бізнес-показники компанії.

Довідка. Директор, 60% працівників Британської Ради в Україні та 80% керівників її структурних підрозділів – жінки. В організації працюють представники 7 національностей. Британська Рада щороку проводить гендерний аудит та слідкує за впровадженням політики рівних можливостей на міжнародному рівні.

За докладнішою інформацією звертайтесь до Володимира Шейка, менеджера з комунікацій Британської Ради: (044) 490-56-00, volodymyr.sheyko@britishcouncil.org.ua.