Біржові торги (аукціони) – найпрозоріша і відкрита форма купівлі-продажу товару. Для держави біржові угоди є найкращою формою оптової торгівлі перш за все тому, що вони забезпечують рівний доступ учасників ринку до товару, встановлюють єдині правила купівлі-продажу, спрощують шлях продукції від виробника до покупця. При цьому біржовий механізм є абсолютно прозорим і не залишає місця для різного роду зловживань: «відкатів», приховування податків і т.д. Зокрема, наказом Державного комітету лісового господарства України від 19 лютого 2007 року №42 "Щодо вдосконалення механізмів продажу необробленої деревини" передбачена обов’язкова реалізація деревини через аукціони на біржах.

Ринок лісоматеріалів та лісопродукції є одним із важливих оптових ринків України, що знаходяться в стадії активного розвитку.

Організація цивілізованого ринку лісопродукції в Україні тісно пов’язана з біржовою торгівлею. У розвинених регіонах світу основною формою функціонуючого оптового ринку є біржа, торгівля на якій відбувається за стандартами або зразками. Біржею в нашій країні користувались до революції, а зараз технічний прогрес тільки підвищив ефективність цього механізму.

Відео дня

Українська спеціалізована лісова біржа (УСЛБ) має на меті перехід України до організованого оптового ринку лісопродукції, підвищення ефективності товарообороту та спрощення процедури пошуків продавців та покупців. Задля досягнення мети УСЛБ стане спеціалізованою постійно діючою організацією, яка забезпечуватиме інтереси споживачів лісопродукції, лісозаготівельних та деревообробних підприємств у торгівлі деревиною. УСЛБ обрала напрямок спеціалізованої діяльності на ринку продукції лісового господарства. Ми забезпечимо наших клієнтів просторим торгово-операційним залом для проведення торгів (аукціонів) та допоміжними приміщеннями, кваліфікованими спеціалістами: ліцитаторами, юристами тощо.

Серед переваг, що дають учасникам ринку біржові торги (аукціони) на УСЛБ, найголовнішою є вільне ціноутворення. Біржа дозволяє встановити реальні ринкові ціни на лісопродукцію, що формуються на основі попиту та пропозиції в ході біржових торгів (аукціонів) і залежать лише від ринкової коньюктури. Вільний доступ всіх учасників ринку забезпечує великий асортимент товарів, що формує конкурентне середовище яке дає можливість купити або продати товар по найвигіднішій ціні та на найвигідніших умовах. УСЛБ спростить процедуру пошуку контрагентів та зменшить затрати на маркетинг. Стандартизовані договори купівлі-продажу та процедура оформлення великої кількості угод за короткий проміжок часу зекономить час. А біржова система гарантій надійно захистить сторони від невиконання своїх зобов’язань недобросовісними контрагентами.

Ми впевнені, що УСЛБ стане важливим інструментом розвитку лісового ринку України, а її міжрегіональний статус дасть можливість моніторити реальні ціни на внутрішньому ринку. За результатами торгів (аукціонів) на УСЛБ усі зацікавлені гравці можуть визначити реальний стан ринку, його потребу, об’єми продаж різних лісоматеріалів та цінові тенденції.

УСЛБ – це впевнений крок до прозорості та цивілізованості ринку лісоматеріалів України!

УСЛБ організує та проводить біржові торги та аукціони, з продажу:

- пиловнику;

- будівельного лісу;

- техсировини для ВТП;

- фансировини для лущення;

- підтоварнику;

- сировини для кріпильних робіт;

- іншої деревини.

УСЛБ надає послуги компаніям–споживачам з пошуку та продажу для них необхідної лісогосподарської продукції, деревини, лісоматеріалів, що виготовляють лісові господарства України. Всіх зацікавлених в покупці просимо присилати свої комерційні пропозиції (із зазначенням бажаного регіону України для співпраці, виду продукції, ціни, умов поставок, об`ємів та термінів) на наш е-mail. Ми відкриті для переговорів та будемо раді допомогти Вам!

Контакти:

04074

м. Київ, вул.Бережанська, 4

тел. (044) 240 44 11

факс (044) 393 53 51

Сайт: uslb@ukr.net

Адреса електронної пошти: infouslb@gmail.com