15 листопада 2010 року почало роботу нове відділення «БТА Банку», цього разу – на території торгового центру «Арсен», що на проспекті Червоної Калини, 60 у Львові.

Розташування нового львівського відділення «БТА Банку» в популярному ТЦ в першу чергу зручне для відвідувачів і персоналу торгового центру, суб`єктів підприємницької діяльності, що працюють в ТЦ і по сусідству, і, безумовно, жителів одного з найбільших в місті Сихівського району.

Відео дня

Відділення надає універсальний перелік банківських послуг: обмін валют, прийом платежів, оформлення депозитів, відкриття і розрахунково-касове обслуговування поточних рахунків юридичним і фізичним особам, випуск і обслуговування платіжних карток Visa і MasterCard, цікаві пропозиції для обслуговування пенсіонерів і т.д.

У перші три місяці роботи нового відділення на клієнтів чекають бонуси і подарунки. Кожен клієнт, який відкриє депозит, починаючи від першого дня роботи відділення і до 15 лютого включно, одержує надбавку +0,5% до своєї процентної ставки по депозиту на весь термін дії договору плюс безкоштовну картку Visa Classic. Якщо розмір депозиту не менше 500 тисяч гривень, 60 тисяч доларів США або 40 тисяч євро, то в подарунок оформлюється карта Visa Gold, а для вкладників депозитів не менше 750 тисяч гривень, 90 тисяч доларів США або 60 тисяч євро – в подарунок оформляється карта Visa Platinum.  

Також тим клієнтам, які з першого дня роботи відділення і по 15 лютого включно здійснять переведення суми коштів більш як 500 доларів США (або еквівалента) по одній з п`яти систем грошових переказів, представлених у відділенні (БТА-переказ, Western Union, Unistream, Фастер або Аваль-Експрес), буде безкоштовно випущена карта Visa Classic.

Окремо слід зазначити, що відкриття Сихівського відділення припадає на час проведення «БТА Банком» масштабної депозитної акції. А це означає, що кожен вкладник, що відкрив депозит в Сихівському відділенні під час дії даної акції, може не просто одержати свій +0,5% бонус до ставки по депозиту, але і взяти участь в розиграші додаткових грошових призів: щотижневому розиграші призів по 1000 гривень і головному призі депозитної акції: 100 тис. грн.

Режим роботи Сихівського відділення:

понеділок – п`ятниця: 09:00 – 19:30 (без перерви на обід)

субота: 10:00 – 15:30 (без перерви на обід)

неділя: вихідний

Контактний телефон відділення: (0322) 42-21-34.