Вигідне інвестування - прекрасна можливість не тільки зберегти, але і примножити кошти в період рецесії. Тисячі вкладників інвестиційних фондів переконалися в цьому на власному досвіді.

Криза показала, хто на що здатен!Одним з таких фондів є «MMCIS investments». Компанія була сформована в 2004 році. На початку своєї діяльності це був приватний інвестиційний фонд закритого типу. Буквально через декілька років засновники вирішили відкритися для всіх охочих і приступити до освоєння багатомільйонних інвестицій.

Про діяльність фонду, основні завдання і плани на майбутнє розповість президент компанії «MMCIS investments » Джеремі Браун.

Відео дня

Добридень! Містер Браун, впродовж вже декількох років світова економіка переживає період крайньої нестабільності. Чи відбивається це на роботі фонду?

- Аніскільки! Професійна команда, правильно вибрана стратегія роботи і суворий контроль при відборі проектів - ось складові успішної діяльності, які дозволяють нам упевнено стояти на ногах!

На ринку інвестицій фонд «MMCIS investments» відомий своєю орієнтацією на венчурне інвестування. Ви дотримуєтеся думки, що за інноваціями майбутнє?!

- Сьогодні для багатьох стає очевидним той факт, що запрацювати на своїх вкладеннях вдається тільки тим, хто вкладає засоби в інновації. Саме такі інвестиційні компанії приносять своїм клієнтам найвищий дохід. «MMCIS investments» - яскраве тому підтвердження!

На початку року прес-служба компанії повідомляла про початок фінансування нових проектів інноваційної спрямованості. Як сьогодні йдуть справи з їх розвитком?

- У квітні 2010 року ми почали фінансування двох масштабних довгострокових проектів: будівництва заводу з виробництва сонячних батарей і ферми з виробництва біопалива з морських водоростей. Я з упевненістю можу сказати, що проекти вийдуть на запланований рівень рентабельності і принесуть очікуваний прибуток.

Містер Браун, розкажіть про плани компанії на майбутнє.

- Найближчим часом ми плануємо почати фінансування масштабного проекту в сфері гірничодобувної галузі, який принесе не тільки високий дохід, але й зробить істотний внесок у розвиток світової гірничодобувної промисловості.

Співробітничати з компанією дійсно вигідно. Хотілося б дізнатися, що необхідно, щоб стати клієнтом «MMCIS investments»?

- Бажання розбагатіти! У іншому інвестор може покладатися на нас. «MMCIS investments» гарантує не тільки високий дохід, але і повну безпеку і захищеність коштів своїх вкладників, що важливо, враховуючи сьогоднішню економічну нестабільність!

Насамкінець, не могли б Ви дати декілька порад інвесторам-початківцям.

- Ніколи не забувайте, що інвестиції завжди були і будуть вигіднішими, ніж зберігання грошей «під матрацем». Інвестуйте і одержуйте відмінний дохід!

На цій позитивній ноті ми завершуємо нашу бесіду з містером Брауном. На закінчення хотілося б побажати команді «MMCIS investments » успіху та успіхів в її діяльності!