Київ. 12 листопада. УНІАН. Італійський тенор Алессандро САФІНА, який приїхав до України на запрошення модельєра Михайла ВОРОНІНА, сьогодні візьме участь в концерті у Києві.

Про це він повідомив на прес-конференції в УНІАН.

Співак розповів, що вперше побував в Україні два роки тому. А.САФІНА додав, що поки що не встиг познайомитися з визначними пам'ятками Києва, але планує зробити це завтра, коли у нього буде вільний час.

Відео дня

Відповідаючи на питання журналістів, тенор розповів, що і раніше чув про одяг від українського дизайнера М.ВОРОНІНА. За його словами, вперше він одягнув костюм від М.ВОРОНІНА під час гастролей у Москві, а сьогодні вже особисто познайомився з дизайнером.

Як сказав А.САФІНА, він віддає перевагу класичному стилю в одязі. За його словами, він любить одягатися просто, але в якісні речі, для нього важливі ідеальний крій костюмів, одяг має підкреслювати його елегантність.

М.ВОРОНІН на прес-конференції сказав, що приїзд А.САФІНИ є для нього великою честю. За словами модельєра, він дуже задоволений цією співпрацею. М.ВОРОНІН зазначив, що, незважаючи на зовнішню простоту в одязі, італієць дуже вимогливо ставиться до якості свого гардероба. Модельєр розповів, що сьогоднішній день співак почав з відвідин концерну Voronin, де приміряв кілька костюмів, а ввечері разом із багатьма відомими українськими і російськими виконавцями візьме участь в програмі Яна ТАБАЧНИКА «Маю честь запросити!».

М.ВОРОНІН також додав, що має намір сприяти організації сольного концерту А.САФІНИ в Києві, який може відбутися в березні наступного року.