Київ. 8 листопада. УНІАН. Фахівець у галузі інформаційних технологій, колишній лікар Анатолій ШУГАЙЛО заявляє про нові можливості у лікуванні тяжких захворювань.

Сьогодні на прес-конференції в УНІАН він, зокрема, відзначив, що у трансовому стані може відбутися виліковування від раку. “Будь-яка релігія прагне ввести людину у транс. В людині закладена Творцем програма не тільки самовиліковування, а й конкретні механізми виліковування. Трансові стани є механізмом, які синхронізують роботу правої і лівої півкулі», - сказав А.ШУГАЙЛО, наголосивши, що таким чином людина може позбавитися хвороби.

Він також висловив припущення про інфекційну природу раку. «Звичайно поділ клітин відбувається за 24 години, що відповідає добовому ритму. А ракові клітки здійснюють механізм свого розвитку за 18 годин, так само і клітини-паразити, які паразитують у нашому організмі, теж мають цикл поділу 18 годин», - сказав А.ШУГАЙЛО.

Відео дня

На його думку, клітини-паразити спричиняють не лише рак, а й атеросклероз (сприяє утворенню атеросклеротичних бляшок), інсульти, шизофренію та інші психічні захворювання.

А.ШУГАЙЛО стверджує, що на питання про походження ракової клітини – людська це клітина чи це клітина найпростішого організму – «жоден учений, жоден практик на сьогодні не відповість».

Він також висловив думку про те, що тяжкі захворювання можна лікувати ефективно бактеріофагами. (УНІАН: Бактеріофаги (фаги) (від давньогрецького— «поїдаю») — віруси, які вибірково поїдають бактеріальні клітини. Вперше були відкриті англійським бактеріологом Фредеріком Туортом у 1915 році. Однією з галузей використання бактеріофагів є антибактеріальна терапія, альтернативна прийманню антибіотиків.