25 листопада об 11.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція присвячена відкриттю Європейської економічної палати торгівлі комерції та промисловості (EEIG) в Україні

«Європейська Економічна Палата Торгівлі, Комерції та Промисловості» це міжнародна неурядова організація, зареєстрована у формі « Європейської групи з економічних інтересів» в арбітражному суді в Брюсселі, відповідно до правил № 2137/85 Європейських співтовариств від 25 липня 1985 р.

Відео дня

Ініціатива передових бізнес кіл Європейського Союзу, підприємців, фахівців і корпорацій, що бажають сприяти гармонізації ринків країн  Східної Європи і ЄС назріла вже давно. На основі цього, в 1998 році була створена Європейська Економічна Палата, основними цілями й завданнями якої стали: загальна підтримка політичних, економічних, соціальних, наукових та екологічних інтересів уряду країн ЄС у рамках приватного сектору:

  • Підтримка Східноєвропейських країн;

  • Глобальне спорудження нових ринкових мостів;

  • Спрямування зусиль і ресурсів у сферу інновацій і нових технологій;

  • Підтримка обраних проектів у наданні міждисциплінарних розв'язків;

  • Сприяння взаєморозумінню й співробітництву між усіма народами Землі, будівництво «мостів» між Європою й світом;

  • Мотивація й винагорода передового досвіду в комерції, торгівлі, індустрії, навчанні, науці й мистецтві.

Представництва «Європейської Економічної Палати Торгівлі Комерції та Індустрії» знаходяться в 42 країнах світу, що дозволяє здійснювати ефективну комунікацію в усіх сферах міжнародного співробітництва.
Представництво «Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Індустрії» в Україні (EEIG Україна) пройшло реєстрацію в Міністерстві Юстиції і почало свою діяльність 1 вересня 2010 року. Європейська Економічна Палата має всі повноваження для виконання своєї місії в Україні. Першочерговим завданням EEIG Україна є надання консультаційних послуг уряду України, щодо гармонізації внутрішнього ринку країни з ринком ЄС, а також сприяння бізнес-співпраці України та ЄС.

Місія

EEIG, як консультант урядових органів з питань гармонізації внутрішніх ринків країн з ринком ЄС,  сприяє співробітництву між бізнес-партнерами з ЄС і з інших країн світу.

Стратегія

Для досягнення своїх цілей і завдань, «Європейська Економічна Палата Торгівлі, Комерції та Промисловості» співпрацює в області політики, економіки, бізнесу, науки, освіти, технологій і фінансів.

Наша адміністрація, Генеральний Секретаріат і Керівний Орган перебувають у Брюсселі, і відповідають за впровадження політики «Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Промисловості» у дію.

У діяльність експертних фахівців і партнерів корпоративних членів «Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Промисловості» входять конкретні завдання в певних областях бізнесу.

Цілі

EEIG - організація індивідуальних і корпоративних членів, довгостроковою ініціативою яких є внесок у гармонізацію економіки України та ЄС з наступними цілями й завданнями:

  • сприяння розширенню міжнародного співробітництва в розвитку та впровадженні нових технологій, обмін товарами і послугами;

  • організація підтримки приватного бізнесу;

  • тісна взаємодія і співробітництво із профільними комісіями та комітетами Європейського Союзу;

  • сприяння виходу українських компаній на нові ринки, у тому числі й за межами ЄС;

  • формування бази даних інвестиційних програм для залучення європейських інвестицій в українську економіку;

  • сприяння гармонізації вимог європейських і українських стандартів якості шляхом уведення сертифікації відповідності товарів і послуг в Україні;

  • підготовка підприємств-партнерів EEIG до умов глобальної конкуренції.

Цінності

Досконалість у всіх сферах діяльності є нашою метою. Посередність неприпустима. Наша мета - передбачити, відповідати й перевершити потреби й запити всіх наших партнерів. Розробка прототипу й макетування, випробування нових методів і систем, всеохоплюючого розвитку, з урахуванням традицій та досвіду. Істотність і відповідність, має величезне значення: ми шукаємо рішення для задоволення існуючих потреб. Пріоритети наших партнерів є першочерговим завданням для нас. Постійне прагнення до нововведень - від стадії генерації ідеї до її реалізації інновації стоять на першому плані. Технологія й наука – наші основні інструменти. Ми будуємо майбутнє з опорою на технологічні й наукові досягнення і знання.

УЧАСНИКИ прес-конференції:

Prof . Dr . Heinz Vejpustek -  Голова Ради директорів  Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Промисловості в Брюсселі.

Григорський Станіслав - Президент Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Промисловості в Україні.

Пірієв Нізамі  - Президент Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Промисловості в Азербайджані.

Агаєв Рустам – віце-президент Європейської Економічної Палати Торгівлі, Комерції та Промисловості в Україні.

Карим Алірзаєв  –  президент центрального офісу з питань інтеграції в Євросоюз.

«Європейська Економічна Палата Торгівлі, Комерції та Промисловості» запрошує на зустріч та до можливого майбутнього  співробітництва зацікавлені сторони, ЗМІ, об'єднання, організації, установи.

Контактна інформація за тел +38 044 200 10 42