Київ. 4 листопада. УНІАН. Представники Громадянської партії "Пора" оскаржать в судовому порядку результати виборів у м. Буча Київської області, оскільки вважають, з урахуванням наявних доказів, що вони були сфальсифіковані на користь Партії регіонів.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив депутат Бучацької міської ради, кандидат на посаду мера міста Ігор БАРТКІВ.

"Ми готуємо позов до Окружного адміністративного суду Київської області щодо визнання результатів виборів у Бучі недійсними", - сказав він, додавши, що члени осередку партії вже сьогодні передадуть до вказаного суду позов про визнання недійсними виборів на виборчій дільниці №3002 м. Буча.

Відео дня

За словами І.БАРТКІВА, зокрема, на цій дільниці спостерігачі не лише від ГП "Пора", але й від інших політичних сил, що брали участь у виборах, загальною кількістю 52 особи, задокументували, у тому числі на фото- і відеоносії чисельні порушення та фальсифікації: від неправильного заповнення бюлетенів до вкидання, підкупу виборців, використання так званих "каруселів", фальсифікації підрахунку тощо.