Київ. 27 жовтня. УНІАН. Голова Броварської міської організації Партії Народної Дії «Надія» В’ячеслав СІЛУКОВ заявляє, що його примушували взяти участь у фальсифікації формування дільничних комісій у Броварах Київської області.

Про це він заявив на прес-конференції в УНІАН. При цьому В.СІЛУКОВ оприлюднив свою заяву до голови ЦВК, голови СБУ, Генерального прокурора та міністра внутрішніх справ. В заяві В.СІЛУКОВ стверджує, що 14 жовтня представники керівництва Броварської міської територіальної виборчої комісії його примушували підписати подання від начебто Броварської міської організації Партії Народної Дії «Надія» щодо кандидатур до складу дільничних виборчих комісій.

“Кажуть, підписуй, там все домовлено, я подивися на список – там 41 особа і жодної з них я не знаю”, - наголосив він.

Відео дня

За словами В.СІЛУКОВА, він відмовився підписувати це подання й передав копію керівництву Київської обласної організації Партії Народної Дії «Надія» для ознайомлення.

В.СІЛУКОВ розповів, що на наступний день керівництво партії намагалось його вмовити поставити свій підпис під цим поданням, але він знову відмовився. При цьому він стверджує, що ці кандидатури не могли бути подані обласною організацією партії “Надія” без його відома. Згодом В.СІЛУКОВ дізнався, що всі кандидати з цього подання були включені до дільничних комісій від Броварської міської організації Партії Народної Дії «Надія».

“Мені відверто продемонстрували, як саме відбувається фальсифікація виборів”, - наголосив він.

При цьому В.СІЛУКОВ підкреслив, що підтримує звернення Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА щодо недопущення фальсифікацій у виборчому процесі й тому сподівається, що це спонукатиме місцеву владу не вдаватися до підтасовки результатів виборів.