Київ. 23 жовтня. УНІАН. Сьогодні у Києві на Майдані Незалежності відбулась презентація найбільшої за розміром газети у світі.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив головний редактор газети «Все про бухгалтерський облік», яка встановила рекорд, Петро КРИЧУН.

Розмір газети становить 3,20 м заввишки та 2,26 м завширшки, а в розгорнутому вигляді - 3,20 на 4,52 м, шо вдесятеро перевищує справжній формат газети. Газета-рекордсмен має всім шпальт і містить актуальну інформацію з бухгалтерського та податкового обліку.

Відео дня

Як повідомив представник Книги рекордів України Ігор ПІДЧИБІЙ, цей рекорд зафіксовано як світовий, що вже підтвердили члени спеціальної експертної комісії.

«Попередній рекорд також був зафіксований у Києві кілька років тому», - сказав І.ПІДЧИБІЙ.

«Створюючи найбільшу у світі газту, ми хотіли вкотре показати всім, що є така держава Україна зі славною історією, звичаями, народом і великими досягненнями. А ще донести до всіх, що в нащій країні чи не найважливішу роль відіграють справжні інтелегенти та фахівці - бухгалтери України. Кожен із них щодня копіткою працею встановлює особисті світові рекорди. Це вони зробили нас найбільшою у світі газетою», - сказав П.КРИЧУН.