Чи доводилось вам коли-небудь надсилати шефу звіт розміром у кілька сотень мегабайт? Напевно, ви «різали» його на кілька частин та відправляли їх по черзі. А чи траплялось, що на важливих перемовинах комп’ютер раптом відмовлявся «бачити» флешку з презентацією? Швидше за все, вам також знайомі труднощі використання файлообмінника: неможливо скачати з нього файл великого розміру, завантаження не виконується через обмежений трафік, а сам процес займає багато часу тощо.

Уникнути таких ситуацій допоможе віртуальна флешка e-Disk. Її переваги оцінили більше 300 тисяч інтернет-користувачів, 70% яких – це офісні співробітники, підприємці та керівники. Для них e-Disk є незамінним робочим інструментом.

Завантажити або скачати файли (навіть найбільші – звіти, презентації, відео- та аудіоматеріали) – не проблема: e-Disk уміщує до 4 Гб інформації! У неї немає жодних обмежень за часом зберігання файлів та їх кількості. Тому сервіс ідеальний, якщо вам необхідно перенести інформацію з робочого на домашній комп’ютер, скачати файл зі свого носія під час перемовин, зберегти документи, які знаходяться на комп’ютерах інших співробітників. З e-Disk у вас є доступ до своїх даних скрізь, де є Інтернет.

Відео дня

Якщо вам необхідно скачати кілька файлів одночасно, e-Disk виконає це завдання в один клік. Щоб передати дані з флешки діловим партнерам чи колегам, досить лише відкрити для них загальний доступ до вибраних файлів. У випадку, якщо інформацію, навпаки, маєте отримати ви, – ваші партнери чи співробітники також можуть відкрити загальний доступ до своїх файлів для вас. Цією функцією вже скористались 56 тисяч власників віртуальної флешки.

Електронну флешку e-Disk можна назвати безкоштовним аналогом звичайної флешки, тільки можливостей у неї набагато більше та її непотрібно носити з собою.